HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Versus® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Versus® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Versus® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies je in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“De adviseuse bij Studio Sosef heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

‘Alles voor verf en wonen!’

Versus®: het 2-in-1 wavegordijn

Weet je niet of je een verduisterend of een transparant gordijn wil? Kies dan de Versus®! Dat is een 2-in-1 wavegordijn; een transparant gordijn met daarin lamellen. Innovatief, sfeervol en uniek. Nu ook verkrijgbaar bij Studio Sosef in Naaldwijk!

Transparant + Verduisterend

Het Versus® gordijn is een innovatie van Toppoint. Dit gordijn is een in-between met in de stof lichtdichte lamellen. Hierdoor heb je overdag sfeer en een mooi gefilterd licht in huis terwijl je het in slechts een handomdraai verandert in een verduisterend gordijn. De lamellen in de stof bedien je net als gewone lamellen; met een ketting. Je opent ze helemaal, een beetje of je sluit ze. Net wat jij wil.

Perfect geplooid

Je hebt een beetje plooi en je hebt de perfecte plooi. Het Versus® gordijn heeft absoluut de laatste; de Wave-plooi. Hierdoor hangt het gordijn altijd mooi strak met een gelijke golving. Dit Toppoint-gordijn wordt gemaakt van kamerhoge transparante gordijnstoffen. Er zijn 25 verschillende soorten gordijnstof om uit te kiezen en maar liefst 500 verschillende kleuren. Zo creëer je dus altijd het gordijn dat perfect past bij jouw interieur.

Innovatieve techniek

De techniek van het Versus® gordijn is ronduit innovatief. De in-between gordijnstof is transparant met daarin lichtdichte lamellen. Deze zijn aan de onderzijde afgerond waardoor de gordijnstof niet beschadigt. Ook zorgt een band met drukkers ervoor dat de lamellen mooi op hun plek blijven. Die lamellen zijn er in twee kleuren, wit en grijs, en in twee maten, 89 en 127 mm breed. De brede lamel heeft ook een bredere strook gordijnstof tussen elke lamel in, hierdoor oogt de brede variant meteen veel robuuster. Welke kleur lamel je kiest, hangt af van de gordijnstof. Het gehele pakket wordt bevestigd aan een rail in wit, grijs of zwart.

Ook voor vochtige ruimtes of kantoor

Het Versus® gordijn kan op heel veel plekken opgehangen worden. Natuurlijk in huis maar ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. En zoek je strakke, effectieve raamdecoratie voor kantoor? Dan is dit gordijn ideaal. Het geeft altijd volop privacy en gefilterd licht net zoals je wil. En je kunt de Versus® ook van een brandwerende gordijnstof laten maken, wat vaak vereist is in openbare of bedrijfsruimtes.

Het Versus® gordijn kiezen, in slechts 3 stappen:

1. Kies de in-between stof en kleur lamel die jij mooi vindt uit de brede Toppoint-collectie
2. Bepaal de gewenste plooibreedte, 89 mm of 127 mm
3. Kies de rails die mooi staan bij jouw interieur
Natuurlijk hoef je deze stappen niet alleen te doen, wij zijn er om je te adviseren. Je weet daardoor altijd zeker dat je een Versus® gordijn creëert dat helemaal past bij jouw woonstijl en interieur.

Altijd maatwerk

Het Versus® gordijn is altijd maatwerk, eigenlijk net als alle andere raamdecoratie die we leveren. Het gordijn wordt conform jouw wensen zorgvuldig door onze coupeuses gemaakt. En doordat het geleverd wordt met het railsysteem en lamellen van het kwalitatieve merk Toppoint, kun je nog vele jaren genieten van dit bijzondere gordijn.

Het 2-in-1 Versus® gordijn, bij Studio Sosef in Naaldwijk

Kom zelf dit unieke en nieuwe gordijn bekijken, bij Studio Sosef in Naaldwijk. Hier vind je volop wooninspiratie en staan we voor je klaar met informatie en persoonlijk advies. Kom je snel langs? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.