HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Pvc visgraat actie!

€ 74,50 per m2 incl. egaliseren en leggen

Progress visgraat nu 74,50 per m2 inclusief:

1x egaliseren & leggen – geheel verlijmen – materiaal – arbeid – deskundig advies
 

548

kleuren

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden. Maak een afspraak.

Klantervaring

“Studio Sosef is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft en ook het leggen van mijn PVC visgraat vloer perfect geregeld heeft!”

‘Een vloer vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgt.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

 

‘Alles voor verf en wonen’

Ook voor je raamdecoratie en accessoires kun je bij ons slagen.

Visgraat pvc vloeren: een natuurlijke vloer met veel voordelen

PVC vloeren zijn mooi, sterk en zien er als echt uit ook in de visgraat variant. Met een Hebeta visgraat vloer lijkt het alsof je die vloer hebt, maar dan wel met de vele voordelen van pvc. Wil je graag een zien, én voelen, hoe deze vloeren een mooie match in jouw interieur kunnen zijn? Kom dan snel kijken in onze showrom in Naaldwijk. Wij hebben een ruim assortiment en geven je graag advies over de mogelijkheden en onze service.

Lang mooi en overal toepasbaar

Een visgraat pvc vloer kent vele voordelen. Allereerst zijn ze heel sterk en robuust. Hierdoor blijven ze lang mooi, ook bij intensief gebruik. Verder geleiden ze zowel warmte als koude erg goed, je kunt het dus goed combineren met vloerverwarming of met vloerkoeling. Ze zijn ook geluiddempend, milieuvriendelijk en waterbestendig. Vergeet ook niet het makkelijk schoonmaken en de voordelen bij bijv. een huisstofmijt allergie.

Net echt

Authentieke visgraat vloeren bestaan vaak uit houten, vaak oude, vloerdelen en geven je interieur een mooie uitstraling. De Hebeta visgraat vloeren zijn natuurlijk van een kunststof, maar zo zien ze er niet uit. Ze zijn heel natuurgetrouw en bootsen hout levensecht na. Zo heeft de visgraat pvc vloer in houtlook ook echt voelbare houtnerven en zichtbare houtstructuren. En een pvc vloer is echter veel praktischer, vraagt veel minder onderhoud dan een houten vloer. Qua akoestiek zit het ook wel goed, de demping van een pvc vloer is perfect.

Jarenlang een mooie visgraat vloer

Een visgraat pvc vloer heeft een matte, harde coating (PU). Hierdoor is deze vloer goed beschermd tegen butsen en krassen en blijft het jarenlang mooi. Diezelfde coating geeft de vloer ook een zachte glans. En ben je bang voor veel onderhoud? Weet dan dat dat deze vloer echt niet nodig is. Regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende om jarenlang van je vloer te genieten!

Altijd kwaliteit bij Studio Sosef, Naaldwijk

Kom zelf de mooie en kwalitatieve visgraat vloeren bekijken bij Studio Sosef in Naaldwijk. We staan voor je klaar in onze woonwinkel waar je alles voor jouw interieur vindt. En weet je nog niet precies wat je zoekt? Kom dan zeker langs, onze interieurstylisten helpen je graag met persoonlijk advies. Vraag gerust naar onze legservice want een visgraat vloer leggen laat je met een gerust hart aan ons over.

foto’s: Hebeta