HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Vouwgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij Studio Sosef ben ik uitgebreid geadviseerd over mijn totaalinrichting. De stoffen kon ik op groot formaat goed bekijken zodat ik met een goed gevoel een keuze kon maken.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Vouwgordijnen, stijlvol in elk interieur

Vouwgordijnen zijn stijlvol voor elk interieur en kunnen met een landelijke of moderne uitstraling gemaakt worden. Bij woonwinkel Studio Sosef in Naaldwijk hebben we meer dan 1.500 gordijnstoffen voor dit raamproduct. Hier vind je dus altijd het vouwgordijn voor jouw interieur!

Transparant of verduisterend

Je hebt de keuze uit transparante en verduisterende vouwgordijnen, en elk heeft weer heel veel soorten stof in tal van kleuren. Hierdoor kun jij kiezen welke uitvoering het mooiste staat bij jouw interieur. Wij helpen je met inspiratie en persoonlijk advies als je het lastig kiezen vindt. En is het kiezen gelukt? Dan zorgen wij ervoor dat de vouwgordijnen daarna mooi op maat worden gemaakt en zorgvuldig gemonteerd door onze vakmensen.

Vouwgordijnen samen met gordijnen

Natuurlijk kun je ook vouwgordijnen combineren met andere raamdecoratie. Gordijnen passen hier het beste bij. Zo’n combinatie is ook heel slim; bij transparante vouwgordijnen wil je ook iets voor het raam dat ’s avonds genoeg privacy biedt. En andersom wil je bij verduisterende vouwgordijnen weer iets voor het raam waarmee je overdag de inkijk een beetje hindert en het licht dan aangenaam filtert. Wij hebben volop keus in mooie gordijnen om te combineren met de vouwgordijnen. Zoals verduisterende overgordijnen of mooie in-betweens. Qua kleur zijn er ook veel mogelijkheden; een rustige sfeer creëer je met een ton-sur-ton combinatie en wil je een spannend detail in huis? Ga dan voor een contrast in kleuren.

Voering in vouwgordijnen

Wist je dat je vouwgordijnen ook kunt laten voeren? Zo maak je van gewone vouwgordijnen alsnog verduisterende vouwgordijnen! Wel zo handig als je een mooie gordijnstof hebt gevonden voor een kinderkamer of slaapkamer, maar die stof niet verduistert. Dat is dan dus geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat er voering in de vouwgordijnen wordt aangebracht en letten erop dat ze goed gevoerd worden zodat je ze makkelijk kunt bedienen. Ook blijft de gordijnstof dan langer mooi omdat de voeringstof het beschermt tegen het zonlicht.

Moderne of landelijke stijl

Vouwgordijnen zijn in twee stijlen te maken: modern en landelijk. Het verschil zit in de plek van de baleinen. Worden die aan de voorzijde geplaatst, dan krijgen de vouwgordijnen een strakke, moderne look. Baleinen die aan de achterzijde van de gordijnstof geplaatst worden, zorgen voor een landelijke uitstraling. Deze baleinen zijn van hol aluminium waardoor ze heel licht maar ook heel sterk zijn en de stof mooi strak blijft staan.

Solide kwaliteit

De techniek van vouwgordijnen is zo solide dat de gordijnen zelf heel stevig zijn. Hierdoor zijn ze ook goed te gebruiken voor hele grote ramen: tot wel 5 meter breed en 3,2 meter hoog. Ook deze XL-formaten kunnen handbediend worden dankzij de robuuste rvs-ketting maar natuurlijk is elektrische bediening ook mogelijk. Een top-down uitvoering kan overigens ook; daarmee kan het gordijn vastgezet worden op de onderste helft van het raam. Naast de techniek is er ook veel aandacht voor de kwaliteit van de confectie. Met veel aandacht voor elk detail zetten ze in het atelier elk vouwgordijn zorgvuldig in elkaar. Zo zijn de garens altijd in de kleur van de stof en de zijzoomen worden geblindzoomd.

Zo maak je vouwgordijnen schoon

Volg altijd het wasvoorschrift. Je zult dan wel altijd eerst de baleinen en verzwaringslat moeten verwijderen. Zodra de stof is schoongemaakt, hang je het gordijn weer terug. Plaats dan ook direct de baleinen en de verzwaringslat terug, de stof droogt dan mooi op in de juiste vorm.

Vouwgordijnen bij Studio Sosef, Naaldwijk

Bij Studio Sosef in Naaldwijk hebben we veel keus in de mooiste vouwgordijnen van hoge kwaliteit. Kom langs voor persoonlijk interieuradvies en inspirerende woontrends of vraag ons om advies aan huis. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en hebben de koffie al voor je klaar staan!

‘Alles voor verf en wonen’