HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren bij Mooswonen in Nederweert

Horren

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor raamhorren met pollenwerend gaas.

Klantervaring

“Altijd als de bomen in bloei zijn heb ik last van hooikoorts. Gelukkig is slapen geen probleem dankzij raamhorren met pollenwerend gaas.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom in Nederweert.’

Onze openingstijden

di en do: 09:00-17:00
za: 10:00-15:00


Horren bij Mooswonen in Nederweert

Wil je genieten van frisse lucht zonder overlast van insecten en pollen? Ontdek dan de perfect passende horren van Mooswonen in Nederweert. Onze collectie van kwaliteitshorren biedt een variatie aan horrengaas, afgestemd op jouw individuele behoeften. Of je nu allergisch bent voor pollen of huisdieren hebt, wij voorzien in de ideale hor voor elk raam en deur.

Horren op maat met onze unieke installatieservice

Ons team van experts staat paraat om voor jou de horren op maat te maken en te plaatsen. Altijd op maat gemeten en op maat gemaakt. Bovendien profiteer je bij ons van een kosteloze installatieservice, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe horren.

Adem vrij met ons pollenwerende horrengaas

Allergisch voor pollen? Met ons speciale pollenwerende horrengaas houd je tot wel 99% van alle pollen buiten, afhankelijk van je keuze. Laat het voorjaar binnen zonder de ongemakken van hooikoorts.

Elke situatie een passende hor

Wij presenteren een assortiment aan horrengaas, waaronder het robuuste Petscreen voor huishoudens met huisdieren en het innovatieve Transpatec® voor optimale luchtdoorlaat en duurzaamheid. Daarnaast is er ons standaard horrengaas, verkrijgbaar in zowel grijs als zwart.

Maatwerk horren voor elke opening

Ook voor afwijkende maten ben je bij Mooswonen aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk horren voor elk type raam en deur, of je nu draaikiepramen, grote schuifdeuren of andere afmetingen hebt.

Ervaar Mooswonen aan de Magnesiumstraat 17 te Nederweert

Bezoek ons aan de Magnesiumstraat 17 te Nederweert. We zijn open op dinsdag, donderdag en zaterdag. En, een extra voordeel: parkeren is geheel gratis! Maak een afspraak met onze adviseurs voor deskundig advies op maat. Bij Mooswonen vind je de perfecte hor voor elk interieur.

balk met logo floors & more

'Persoonlijk advies & service met een goede prijs & kwaliteit.'

vaste haak montage

verende haak montage

klemmontage

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.