HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Jaloezieën bij Mooswonen

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Klantervaring

“Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bij Mooswonen, voelt goed.”

‘Voor iedere ruimte is er een jaloezie. Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig.’

Onze openingstijden

di en do: 09:00-17:00
za: 10:00-15:00


Ontdek de pracht van jaloezieën bij Mooswonen in Nederweert

Welkom in de veelzijdige wereld van jaloezieën, waar functie en design samenkomen. Mooswonen in Nederweert heet je van harte welkom om de perfecte raambekleding voor jouw interieur te ontdekken. Onze jarenlange vakkennis en ervaring staan tot je dienst, en we bieden passend advies en persoonlijk contact om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Breng een bezoek aan onze inspirerende showroom op Magnesiumstraat 17 en laat je onderdompelen in een wereld van mogelijkheden.

Jaloezieën op maat, passend voor elke kamer en raam

Of het nu gaat om jouw huiskamer, keuken, hal, slaapkamer of werkkamer, Mooswonen heeft de ideale jaloezieën voor elk vertrek en elk raam. Onze hoogwaardige jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder hout, aluminium en de XL-versie. Voor vochtige ruimtes raden we met trots de robuuste aluminium jaloezieën van Scala® aan, terwijl de sfeervolle houten jaloezieën van Silva® zich perfect lenen voor andere kamers in huis.

Regel jouw licht en privacy met stijl

Een van de grootste voordelen van jaloezieën is de controle over lichtinval en privacy. Kantel eenvoudig de lamellen naar jouw voorkeur en geniet van gefilterd licht overdag en maximale privacy ’s avonds. Thuiswerken zonder hinderlijk schermlicht of juist de stralen van een zonnige dag omarmen? Met onze elektrisch bedienbare jaloezieën bepaal je moeiteloos de sfeer.

Meesterlijke combinaties: jaloezieën en gordijnen

Bij Mooswonen in Nederweert ontdek je dat jaloezieën en gordijnen elkaar prachtig aanvullen. Onze uitgebreide collectie gordijnen, van in-betweens tot verduisterende opties, biedt jou de kans om jouw stijl te definiëren. Combineer ze met onze aluminium of houten jaloezieën voor een harmonieus geheel. Twijfel je over de beste keuze? Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te begeleiden.

Creëer jouw unieke jaloezieën bij Mooswonen

Ben je op zoek naar jaloezieën die jouw interieur perfect aanvullen? Bij Mooswonen maken we jaloezieën op maat, volledig afgestemd op jouw wensen. Kies uit een scala aan ladderbanden in verschillende kleuren en breedtes om jouw jaloezieën te personaliseren. Voor extra grote ramen bieden we de indrukwekkende Scala® XL7 jaloezieën aan, die maar liefst bijna 7 meter breed kunnen zijn!

Onderhoudsgemak in stijl

Het schoonmaken van jaloezieën is een fluitje van een cent. Met een plumeau, duster, droge doek of stofzuigeropzetstuk maak je de lamellen eenvoudig stofvrij. En voor vlekken volstaat een vochtige doek. Zo behouden jouw jaloezieën altijd hun prachtige uitstraling.

Vind jouw perfecte jaloezieën bij Mooswonen in Nederweert

Streef naar perfectie voor jouw interieur met de ideale jaloezieën van Mooswonen in Nederweert. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar, met 20 jaar ervaring en een schat aan kennis. We verwelkomen je graag op dinsdag, donderdag en zaterdag in onze gezellige winkel, waar gratis parkeren vanzelfsprekend is. Kom langs en laat je inspireren. Maak gerust een afspraak voor persoonlijk advies van onze stylisten en ontdek jouw droomjaloezieën.

balk met logo floors & more

'Persoonlijk advies & service met een goede prijs & kwaliteit.'

Onze showroom

Interieuradvies

zeker bij Mooswonen