HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Toppoint raamdecoratie bij Mooswonen

No Limits® stoffen en onderhoudsproducten

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

EasyClick®

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Mooswonen in Nederweert zeker aanraden!”

‘Ook toe aan een make-over van jouw woonruimte? Maak een afspraak voor advies op maat.’

Onze openingstijden

di en do: 09:00-17:00
za: 10:00-15:00


balk met logo floors & more

'Persoonlijk advies & service met een goede prijs & kwaliteit.'

 

Ontdek prachtige raamdecoratie bij Mooswonen in Nederweert

Bij Mooswonen, gevestigd in Nederweert, laten we jouw interieur stralen met onze schitterende raamdecoratie. In onze gezellige winkel staan ervaren experts voor je klaar om al jouw interieurvragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies. Ons uitgebreide scala aan hoogwaardige producten staat garant voor een interieur dat tot leven komt. Voor persoonlijke begeleiding, inspirerende voorbeelden en uitmuntende nazorg ben je bij Mooswonen aan het juiste adres. We verwelkomen je graag op dinsdag, donderdag en zaterdag, waar parkeren gratis is. Voel je vrij om een afspraak te maken met onze ervaren adviseurs, die jou met plezier van persoonlijk advies zullen voorzien.

Decennialange vakkennis en ervaring

Bij Mooswonen beschikken we over een team van vakmensen met meer dan 20 jaar ervaring. Onze diepgaande expertise in raamdecoratie stelt ons in staat om altijd het ideale product aan te raden dat naadloos aansluit op jouw specifieke voorkeuren en woonsituatie. Naast persoonlijk interieuradvies nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor het inmeten en de montage op ons. Hierdoor blijven wij betrokken vanaf het begin tot het eind, en kunnen we de resultaten van onze adviezen en producten aanschouwen. Onze vakmensen bieden nu ook installatieservice met doorgewinterde professionals.

De perfecte aanvulling op jouw interieur

Ware schoonheid in raamdecoratie gaat hand in hand met een naadloze integratie in jouw interieur. Het benadrukt jouw persoonlijke woonstijl. Bij Mooswonen verzekeren wij jou dat je de juiste raamdecoratie vindt, onderbouwd door ons advies dat jouw wensen en interieurconcept als uitgangspunt neemt. We staan ook voor je klaar als je nog geen concreet idee hebt, want onze woonwinkel biedt voldoende inspiratie. Wij begeleiden je bij elke stap, van maatwerk tot nauwkeurige metingen, van confectie tot montage, zodat je de raambekleding krijgt die van jouw huis een echt thuis maakt.

Kwaliteit en ongeëvenaarde service bij Mooswonen

Om langdurig te kunnen genieten van jouw zorgvuldig gekozen raamdecoratie, is het essentieel dat het product zijn schoonheid behoudt. Daarom bieden wij niets minder dan topkwaliteit aan. Ons assortiment omvat de uitgebreide collectie van het gerenommeerde merk Toppoint. Dit hoogwaardige merk staat bekend om zijn technische perfectie en gebruik van hoogwaardige materialen, en biedt een overvloed aan keuzes in kleuren, tinten, ontwerpen, stoffen en afwerkingen. Onze eigen monteurs en ervaren specialisten staan garant voor een snelle en uitmuntende service.

 

Ik geef je graag advies