HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolgordijnen bij Mooswonen

Rolgordijnen

Rolgordijnen

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Mooswonen, daar slaag je voor je volledige inrichting!”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden

di en do: 09:00-17:00
za: 10:00-15:00


Rolgordijnen op maat bij Mooswonen in Nederweert

Ben je op zoek naar de perfecte raamdecoratie? Bij Mooswonen in Nederweert ontdek je een prachtige collectie rolgordijnen die naadloos aansluiten op jouw stijl en behoeften. Onze decennialange vakkennis en ervaring staan garant voor passend advies en persoonlijk contact. Of je nu een groot project hebt of een kleine ruimte wilt verfraaien, wij bieden een meet- en montageservice om ervoor te zorgen dat alles perfect past. En onze goede nazorg en service zorgen ervoor dat je lang kunt genieten van jouw nieuwe rolgordijnen.

Ontdek de mooiste rolgordijnen in onze inspirerende showroom

In onze gezellige winkel in Nederweert staan onze ervaren adviseurs klaar om jou te verwelkomen. Wij begrijpen dat elk raam uniek is, daarom bieden wij rolgordijnen op maat aan. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies hoe we jouw woonwensen kunnen vervullen. Onze stylisten zijn zelfs op afspraak aanwezig om je te begeleiden in het maken van de beste keuze. Onze showroom is jouw bron van inspiratie.

Creëer de perfecte sfeer met onze brandvertragende rolgordijnen

Bij Mooswonen begrijpen we de essentie van veiligheid en stijl. Daarom bieden wij brandvertragende rolgordijnen aan, die niet alleen zorgen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor extra gemoedsrust. Onze collecties bieden niet alleen stijlvolle oplossingen, maar ook gecertificeerde brandveiligheid.

Vochtbestendige rolgordijnen voor keukens en badkamers

Voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers, bieden wij speciale rolgordijnen van sterk screendoek. Dit materiaal is niet alleen vocht- en schimmelwerend, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Zo kun je jouw interieur zowel stijlvol als praktisch inrichten.

Kom langs en ervaar vakmanschap bij Mooswonen

Wil je jouw rolgordijnen laten installeren zonder last te hebben van raamklinken? Onze contra-rollende rolgordijnen bieden de oplossing. Bezoek onze winkel op Magnesiumstraat 17 te Nederweert en ontdek hoe wij jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Met meer dan 20 jaar ervaring, gratis parkeren en persoonlijk advies van onze experts, ben je verzekerd van de perfecte rolgordijnen die jouw huis compleet maken. Open op dinsdag, donderdag en zaterdag. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mooswonen!

balk met logo floors & more

'Persoonlijk advies & service met een goede prijs & kwaliteit.'

Screendoek, perfect in de keuken

Meten en plaatsen

Persoonlijk advies