HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante paneelgordijnen bij Mooswonen

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen staan fantastisch bij hoge ramen.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bij Mooswonen in Nederweert, voelt goed.”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Onze openingstijden

di en do: 09:00-17:00
za: 10:00-15:00


Transparante paneelgordijnen voor hoge ramen

Creëer sfeer en stijl in jouw interieur met transparante paneelgordijnen. Deze strakke raamdecoratie filtert het licht subtiel, waardoor je altijd een mooie lichtinval in huis hebt. Heeft jouw woning hoge ramen? Dan zijn deze paneelgordijnen de perfecte match. Of gebruik ze als roomdivider om een grote ruimte op te delen in kleinere. Ontdek alle mogelijkheden bij Mooswonen, te vinden op Woonboulevard Nederweert.

Een beetje tot heel erg transparant

Wist je dat transparante paneelgordijnen kunnen variëren in de mate van lichtdoorlatendheid? Ze zijn er van een beetje tot heel erg transparant. Afhankelijk van de openingsfactor van de gordijnstof laat het paneel meer of minder licht door. Bij onze woonwinkel vind je gordijnstoffen voor paneelgordijnen met openingsfactoren van 1% tot en met 5%. Een openingsfactor van 1% betekent dat de gordijnstof een beetje licht doorlaat, bij 5% juist heel veel licht. Kom langs bij Mooswonen en ontdek zelf de praktijkervaring.

Schoonmaken van transparante paneelgordijnen

Het schoonmaken van transparante paneelgordijnen is redelijk gemakkelijk, zeker als ze al een vuilafstotende coating hebben. Dan hoef je ze niet eens schoon te maken, maar kun je volstaan met het afvegen van wat stof. Zijn je paneelgordijnen niet voorzien van een coating? Reinig ze dan voorzichtig met een zachte borstel of droge doek. Voor vlekken op het paneelgordijn kun je advies vragen aan onze vakmensen. Gebruik geen schoonmaakmiddelen zonder overleg.

Zo combineer je paneelgordijnen

Overdag zorgen transparante paneelgordijnen voor een mooie lichtinval en bieden ze enige privacy. In de avond kan extra raamdecoratie nodig zijn voor volledige privacy. Houten jaloezieën of verduisterende rolgordijnen zijn mooie combinaties die beide een andere uitstraling geven. Welke combinatie je kiest, hangt af van jouw persoonlijke smaak en de uitstraling die je wilt in jouw interieur. Mooswonenhelpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Designeffect met houten latjes

Geef jouw paneelgordijnen een stijlvolle en natuurlijke uitstraling door ze af te werken met designlatjes van hout of aluminium. Bij Mooswonen kunnen we de houten latjes van hetzelfde merk als de houten jaloezieën leveren, wat een mooie combinatie oplevert.

Panelen als raamdecoratie

Wil je paneelgordijnen als raamdecoratie in jouw interieur? Bij Mooswonenvind je altijd het juiste advies en de ervaring

balk met logo floors & more

'Persoonlijk advies & service met een goede prijs & kwaliteit.'