HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen bij Mooswonen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Mooswonen in Nederweert zeker aanraden!”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Onze openingstijden

di en do: 09:00-17:00
za: 10:00-15:00


Elegante vouwgordijnen: perfectie voor jouw interieur

Ervaar de sublieme charme van vouwgordijnen die elke woonstijl verfraaien. Met een assortiment van meer dan 1.500 gordijnstoffen, zijn de vouwgordijnen van Toppoint bij Mooswonen in Nederweert een ideale toevoeging aan elk interieur. Ongeacht jouw stijl, wij hebben de perfecte match voor jouw woonruimte. Met ons vakmanschap op maat en persoonlijk interieuradvies, ontdek je hier de meest prachtige vouwgordijnen die bij jouw huis passen. Bezoek onze warme woonwinkel nu in Nederweert.

Doorzichtige en verduisterende luxe

Kies uit onze uitgebreide collectie van meer dan 1.500 gordijnstoffen, variërend van doorzichtig tot verduisterend. Met een overvloed aan kleuren en patronen, begeleiden wij je graag met deskundig en persoonlijk interieuradvies om de perfecte keuze te maken.

Meesterlijke afwerking

Elk vouwgordijn wordt vervaardigd met hoogwaardige materialen en precisie-afwerking. In ateliers, toegewijd aan jouw wensen, worden de vouwgordijnen met zorg geconstrueerd. Hierbij wordt het garen afgestemd op de stof, worden zijzomen elegant afgewerkt en worden baleinen strategisch geplaatst om jouw gewenste uitstraling te creëren.

Top-down vouwgordijnen

Ontdek onze top-down vouwgordijnen, die je in het onderste deel van het raam kunt vastzetten. Deze slimme keuze biedt een uniek effect en moeiteloze privacycontrole. Geniet van het daglicht terwijl je tegelijkertijd jouw privacy behoudt.

Vouwgordijnen & gordijnen: de perfecte combinatie

Bij Mooswonen heb je de mogelijkheid om doorzichtige en verduisterende vouwgordijnen te combineren, voor een harmonieuze balans tussen licht en privacy. Doorzichtige vouwgordijnen floreren samen met verduisterende gordijnen, terwijl verduisterende vouwgordijnen een uitstekende partner zijn voor tussenliggende of doorzichtige gordijnen. Deze combinatie biedt niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook verbeterde isolatie, sfeer en akoestiek in jouw huis.

Perfect beschermd

Bij Mooswonen kunnen vouwgordijnen worden gevoerd met voeringstof voor verbeterde duurzaamheid en UV-bescherming. De voering voegt tevens isolatie en akoestiek toe. Zelfs als jouw gekozen stof niet verduisterend is, kunnen wij deze voor je voeren, zodat je van beide voordelen kunt genieten.

Stijl voor grote ramen

Onze vouwgordijnen zijn geschikt voor grote ramen dankzij hoogwaardige materialen en solide constructie. Met aluminium baleinen die hol zijn om gewicht te verminderen, kunnen onze vouwgordijnen ramen tot 5 meter breed en 3,2 meter hoog bedekken. Kies uit handmatige bediening met een robuuste RVS-ketting of elektrische bediening.

Voor vochtige ruimtes

Voor vochtige omgevingen zoals keukens en badkamers, bieden wij vouwgordijnen gemaakt van vocht- en schimmelwerend screendoek. Geniet van stijlvolle raamdecoratie die zelfs in vochtige ruimtes perfect blijft functioneren.

Vouwgordijnen bij Mooswonen

Ontdek vouwgordijnen bij Mooswonen in Nederweert. Wij bieden vakkundige installatieservice, zeven dagen per week geopend en gratis parkeren. Bezoek ons op Magnesiumstraat 17 in Nederweert voor een persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs. Tot snel!

balk met logo floors & more

'Persoonlijk advies & service met een goede prijs & kwaliteit.'