HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Scala® aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Aluminium jaloezieën voor elke ruimte en elk raam

Bij jouw lokale speciaalzaak, VIS interieur & stijl in Nunspeet, vind je de mooie en kwalitatieve aluminium jaloezieën. Want welke ruimte in huis je er ook mee wilt aankleden, ze zijn overal toepasbaar. In vochtige ruimtes, in een minimalistisch, modern of juist industrieel interieur en zowel in huis als op kantoor. Bezoek onze winkel en bekijk onze mooie collectie.

Jaloezieën voor vochtige ruimtes

Het grootste voordeel van aluminium jaloezieën ten opzichte van de houten variant is natuurlijk hun vocht- en schimmelwerende eigenschappen. De Scala® jaloezieën zijn volledig van aluminium. Vandaar dat je deze prima in vochtige ruimtes zoals de keuken, badkamer of voor het raam in schuur kunt ophangen. De lamellen zelf en het bovenprofiel zullen zelfs daar niet roesten of schimmelen.

Ook voor draai-kiepramen

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor elke ruimte én voor bijna elke raamsituatie. Heb je thuis een draaikiepraam en zoek je daarvoor passende raamdecoratie? Dan zijn aluminium jaloezieën een heel goede oplossing want ze worden ook voor deze ramen gemaakt. Met klemsteunen worden de jaloezieën op het raam bevestigd zodat ze niet kantelen zodra het draai-kiepraam open gaat. Wil je aluminium jaloezieën in een nog makkelijker systeem dat in zijn geheel zonder boren of schroeven te plaatsen is? Kies dan voor EasyClick!

Voor privacy en filteren van licht

Of je nu overdag op een computer aan het werk bent of ’s-avonds TV kijkt, in beide gevallen is daglicht dat op het scherm valt storend. Jaloezieën kunnen dit binnenvallende licht heel goed filteren en zorgen dat het wel aangenaam licht blijft in de ruimte zonder dat het zonlicht irriteert. En is juist privacy nodig tijdens een gesprek op het werk of ’s avonds thuis? Dan regel je dat ook heel gemakkelijk met 1 handbeweging.

Esthetisch en slim design: Scala®

De aluminium jaloezieën in ons assortiment zijn van het bekende programma Scala®; perfect functionerende raambekleding in een heel esthetisch design. Elk onderdeel is slim doordacht en van aluminium gemaakt. Zo is het bovenprofiel gesloten zodat stof en vuil er niet bij kan en heeft het aan de achterzijde een ronding zodat de kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel minimaal is. Ook zijn er nergens dopjes aan de onderzijde waardoor de jaloezie strak op een vensterbank valt. Bovendien worden de Scala® aluminium jaloezieën geheel op kleur gecoördineerd, van het dopje aan het koord tot aan de bovenbak. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Verschillende breedtes

Deze complete, robuuste jaloezieën zijn tot op het kleinste detail afgewerkt en beschikbaar in heel veel kleuren en breedtes. Ook heb je de keuze uit verschillende lamelbreedtes; robuust breed voor grote raampartijen of juist subtiel smal voor kleinere ramen. En wordt het met enkel aluminium jaloezieën voor het raam net te kil of te hol naar jouw smaak? Dan combineer je het met mooie transparante gordijnen voor meer sfeer. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog. Wil je een aluminium jaloezie die breder is dan 4 meter? Kies dan voor de Scala® XL7, deze is elektrisch en verkrijgbaar tot wel 7 meter.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op jouw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Aluminium jaloezieën op maat gemaakt

Wat voor aluminium jaloezieën je ook wenst en met welke andere raamdecoratie je ze ook wilt combineren, je vindt het bij de vakman in Nunspeet, VIS interieur & stijl. Wij geven je het juiste advies en laten de jaloezieën altijd op maat maken nadat we zelf de ramen bij jou thuis hebben ingemeten. Kom je snel langs? Parkeren kan voor de deur.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl