HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Onze openingstijden: 
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen maken elk woonstijl wat stoerder. Waar je het ook mee combineert; hout, stof of steen, deze lamellen passen overal bij. Bovendien zijn ze zeer praktisch en passen ook in elke ruimte. Ook als het wat vochtig is of als de ramen groot of schuin aflopend zijn. Wij zorgen voor maatwerk en geven ook advies op maat.

Moeiteloos het juiste licht en voldoende privacy

Aluminium lamellen zijn in gebruik natuurlijk niet veel anders dan die van pvc of stof. Ook hiermee regel je moeiteloos de lichtinval en privacy. Je draait ze open als je naar buiten wilt kijken, iets schuin om het licht te filteren en helemaal dicht als je totale privacy wenst. En moeten de ramen gelapt worden? Dan schuif je ze zo aan de kant.

Gemakkelijk in onderhoud

Aluminium lamellen zijn heel gemakkelijk in onderhoud. Om ze schoon te maken klik je ze uit de rail, plaats ze op een vlakke ondergrond en reinig ze met een zeepoplossing en zachte, vochtige doek. Eenmaal zeepvrij en droog hang je ze ook gemakkelijk weer terug. Ook voor advies over het reinigen van jouw raamdecoratie kun je terecht bij VIS interieur & stijl in Nunspeet.

Ook voor vochtige ruimtes

Natuurlijk zijn de aluminium lamellen heel geschikt voor een vochtige ruimte zoals de badkamer of keuken, maar ook bijv. voor het raam in de schuur. Ze zijn namelijk zeer vochtbestendig, geen roest of schimmel. Net als bij pvc bevatten ook de aluminium lamellen geen ketting of een verzwaringsgewicht omdat ze van zichzelf al strak naar beneden hangen. En heb je een heel grote raampartij, dan zijn deze lamellen ook mogelijk. Je kunt ze namelijk tot een breedte van 6 meter bestellen en in diverse lamelbreedtes. Jouw vakman vertelt je er alles over.

Deskundig advies en veel inspiratie voor aluminium lamellen

Welke afmeting je ook nodig hebt; voor hele grote ramen, schuine of trapeze, de aluminium lamellen laten wij op maat maken. Bezoek ons aan de Pascalweg in Nunspeet en laat je informeren over de mogelijkheden en prijzen. We helpen je ook graag een mooie combinatie in raambekleding uit te zoeken die heel goed past bij jouw smaak en interieur. Natuurlijk kunnen we ook bij jouw thuis inmeten en plaatsen, dat is de beste service.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl