HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen

Luxe functionele raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen

Luxe functionele raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Iso Plissé® gordijnen raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen zijn een echte aanwinst in huis. De bijzondere honingraatstructuur geeft het een elegante uitstraling en door de vele toepassingen en voordelen zijn ze ook heel functioneel. Warmtebesparend, geschikt voor lastige ramen met bijzondere vormen en ze kunnen verduisteren én licht subtiel filteren. Bezoek onze winkel in Nunspeet en maak jouw keuze uit vele kleuren en dessins. Onze adviseurs helpen je daarbij met een maatwerk advies.

Energiebesparing

Door de honingraatstructuur kun je wel tot 25% energie besparen. De structuur heeft een bijzondere isolerende functie. Doordat binnenin deze structuur een stilstaande luchtlaag ontstaat, houdt het de warmte binnen of juist buiten.

Ideaal voor werkplekken

Wie regelmatig thuis werkt of voor kantoor nog fijne raambekleding zoekt, maakt met de Iso Plissé® gordijnen een uitstekende keus. Ze voldoen namelijk aan de EU-normen voor lichttransmissie; de hoeveelheid licht die door een raamdecoratie mag schijnen bij het werken met beeldschermen. Met deze mooie raamdecoratie is er dus voldoende licht op een werkplek zonder dat je last hebt van hinderlijke lichtinval.

Voor elk raam, ook in afwijkende vormen

Met de vele soorten Iso Plissé® gordijnen, zijn er ook vele mogelijkheden. Ze passen bijvoorbeeld ook op ramen in afwijkende vormen of de wat moeilijkere ramen zoals een dakraam, lichtkoepel, draaikiepraam of een lichtstraat. Wil jij zeker weten of de Iso Plissé® gordijnen ook in de ramen bij jou thuis passen? Kom dan naar VIS interieur & stijl in Nunspeet. Altijd maatwerk van jouw vakman. Je weet dan altijd zeker dat de raambekleding ook echt goed past.

Gemak met de Iso Plissé® gordijnen

Ga jij voor gemak? Dan stellen Iso Plissé® gordijnen je niet teleur. Je kunt de bediening ervan precies zo regelen als jij het wilt; met een handgreep, kindveilig koord, een handige draaistang of bedieningsstok als ze hoog hangen. Hetzelfde geldt voor de montage; wil je geen gaten laten boren in de kozijnen dan installeren we ze met het EasyClick-systeem. En door het top-down bottom-up systeem zijn ze op elke plek in het raam te schuiven, net waar jij het wilt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft VIS interieur & stijl een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Combineer Iso Plissé® gordijnen met gordijnen

Iso Plissé® gordijnen zijn er in een ruime keuze in stoffen, van transparant tot en met verduisterend. Wil je zowel een mooie lichtinval maar ook voldoende privacy? Dan combineer je ze met mooie gordijnen. Dat geeft jouw interieur een rijke uitstraling en kun je de kleuren van de raamdecoratie mooi afstemmen met jouw interieur.

Maatwerk

Natuurlijk wordt de raamdecoratie op maat gemaakt. Maar kom eerst eens naar onze winkel in Nunspeet. Bekijk onze ruime collectie en krijg hier persoonlijk advies over. Natuurlijk kunnen wij ook voor je opmeten en plaatsen.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl