HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

75

kleuren

Combineren? Zeker met gordijnen heel mooi.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Duo-rolgordijnen zorgen altijd voor het juiste licht

Duo-rolgordijnen stylen elk interieur met hun unieke uitstraling. De combinatie van transparante met niet-transparante stof in de raamdecoratie zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid licht in jouw huis. Ongeacht of de zon nu fel schijnt of dat het juist somber weer buiten is en of je nu wel of geen privacy wenst, met duo-rolgordijnen regel je de juiste lichtinval en sfeer in een handomdraai. En combineer je ze overgordijnen, dan zorg je ook nog voor een goede akoestiek.

Extra effect met andere gordijnen

De structuur van de stoffen waarmee duo-rolgordijnen gemaakt worden is absoluut uniek. Het doek bestaat deels uit transparante en deels uit dichte stofstroken. Doordat de stroken voor elkaar schuiven regel je zelf heel makkelijk het licht en jouw privacy. Ideaal dus als je overdag wilt genieten van natuurlijke lichtinval terwijl je ’s avonds eenvoudig zorgt dat er geen inkijk in jouw huis is.

Techniek van duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen zijn al heel fraai om te zien, maar vaak is het slim om ze te combineren met andere gordijnen. Omdat je het gewoon mooi vindt; twee lagen raamdecoratie waarbij het duo-rolgordijn contrasteert met overgordijnen of juist stijlvol ton-sur-ton gecombineerd wordt. Of omdat je door die combinatie een geluiddempende werking in huis creëert.

Duo-rolgordijnen zijn leverbaar met een cassette in gelakt wit, geanodiseerd aluminium of in een Ral-kleur. De zijkanten zijn dan voorzien van een wit of grijs kapje. Ook het montageprofiel is leverbaar in wit of geanodiseerd aluminium. De zijkanten worden dan voorzien van een kapje in een bijpassende kleur.

Op maat laten maken

Voor jouw ramen laat je duo-rolgordijnen altijd op maat maken. Je hebt daarbij de keuze uit diverse kleuren en materialen. Geef je de voorkeur aan een minimalistische look? Dan zijn er veel mooie basic kleuren. Wil je juist liever kleur in huis? Laat dan een mooie trendkleur in het duo-rolgordijn verwerken. En wie van gemak houdt, kiest natuurlijk voor elektrische bediening. Voor de afwerking zijn er meerdere mogelijkheden met onderlatten zoals de standaard onderlat maar ook onderlatten van massief aluminium afgewerkt met aluminium einddoppen of de designlat van 50 mm. Keuze genoeg dus, en om die keuze te maken helpen wij je. Met kundig advies van onze vakmensen en de vele voorbeelden in onze winkel in  Nunspeet.

Ontdek alles over duo-rolgordijnen bij VIS interieur & stijl in Nunspeet

Wil je meer weten over duo-rolgordijnen of ze eens zelf goed bekijken? Bezoek dan onze winkel VIS interieur & stijl in Nunspeet. Natuurlijk helpen onze ervaren collega’s je uit dat grote aanbod de juiste keuze te maken, met maatwerk advies waarbij we uitgaan van jouw situatie, voorkeur en de mogelijkheden van jouw huis. Tot gauw.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl