HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette® Shades.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

EasyClick, de oplossing voor draai-kiepramen

EasyClick is het meest vriendelijke systeem om te monteren binnen onze raamdecoratie collectie. Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn zonder te boren of schroeven. Het systeem bestaat uit een aluminium frame waarin een raamdecoratie product zoals een plissé, Duette®Shades of jaloezie geplaatst kan worden. Het frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband door ons op uw kozijn geplaatst. EasyClick is daarom de oplossing voor kunststof of aluminium kozijnen.

Het grote voordeel van EasyClick

EasyClick is ook eenvoudig te verwijderen. Wilt u de ramen gaan wassen? Dan haalt u het frame eenvoudig los; deze zit namelijk met een magneet- of klikband op uw kozijn bevestigd. Zo kunt u het systeem makkelijk er af halen en zonder enige hinder uw ramen wassen. Na het wassen, klikt u het frame, met raamdecoratie en al, weer gemakkelijk en snel tegen het raam. Lees in dit blog over de ervaringen met EasyClick. Natuurlijk kunnen ze bij VIS interieur & stijl in Nunspeet je alles vertellen over dit mooie systeem en de mogelijkheden.

Plissé en Duette®Shades in EasyClick

Het EasyClick systeem met een plissé kun je openen en sluiten door middel van een transparante handgreep. EasyClick voor Plissé en Duette®Shades is leverbaar in een aantal verschillende modellen. Zo kun je ook kiezen voor een  top-down bottom-up model. Bij deze uitvoering kunt u het systeem zowel aan de bovenkant als aan de onderkant openzetten of sluiten. Hierdoor “zweeft” de stof als het ware in het midden van het frame. Ideaal bij hoge ramen, zo kun je bovenaan je raam het gordijn naar beneden doen terwijl je onderaan het raam je gordijn dicht houdt voor meer privacy.

Aluminium jaloezieën passen ook

Ook aluminium jaloezieën passen in het frame.  Net als de plissés zijn ook de jaloezieën te openen en sluiten met een transparante handgreep. Het tuimelen van de jaloezieën kan middels een tuimelstang. Wil je EasyClick combineren met jaloezieën dan is dat mogelijk met een lamelbreedte van 25 mm. Het tuimelen van de jaloezie kan door middel van een tuimelstang.

Eindeloos veel kleurcombinaties

Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet hebben we een zeer groot aanbod aan kleuren, zowel voor onze plissé als voor onze jaloezieën. De plisségordijnen, Duette®Shades en aluminium jaloezieën zijn er in heel veel kleuren. Ook het frame van het EasyClick systeem is verkrijgbaar is diverse kleuren. Samen zorgen ze voor een mooie combinatie die past bij jouw woning.

 

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl