HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeur

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Horren voor ramen en deuren bij VIS interieur & stijl in Nunspeet

Om frisse lucht in huis te krijgen, zetten we graag de ramen en deuren open. Met horren die voor elk raam en elke deur geplaatst kunnen worden, kan dat en houd je vervelende vliegende insecten of pollen buiten de deur. Ze worden op maat gemaakt, zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende soorten horrengaas. Nieuwsgierig? Kom dan langs bij de woonwinkel VIS interieur & stijl in Nunspeet, aan de Pascalweg.

Houd vliegende insecten buiten de deur

Horren schaf je meestal aan om vliegende insecten te weren. Van vervelende muggen en wespen tot irritante vliegen, ze kunnen het hele jaar overlast geven. Zeker als je ’s avonds graag met de ramen open zet terwijl je binnen nog even tv kijkt of een boek leest. Dat licht trekt de insecten razendsnel aan, maar heb jij horren geplaatst dan houd je ze mooi buiten de deur!

Horren bij hooikoorts

Kriebelt het bij jou ook als het mooi weer wordt? Jeuk en irritatie omdat je als je de deuren en ramen openzet ook last hebt van alle pollen. Heb je een pollenallergie, dan weet je hoe vervelend dit is. Toch kun je jouw woning grotendeels pollenvrij maken met horren van speciaal pollenwerend gaas. Dit gaas houdt tot meer dan 90% van de pollen tegen maar laat wel voldoende ventilatie door. Ideaal dus als je met hooikoorts toch van het mooie weer wilt genieten.

Soorten horrengaas

Behalve het pollengaas zijn er ook andere soorten horrengaas. Zoals het huisdierengaas ‘Petscreen’ dat wel zo’n zeven maal sterker is dan regulier horrengaas. Dit gaas is daardoor heel scheurvast en erg handig als je huisdieren hebt. Ook is er het Transpatec horrengaas; extra transparant gaas dat veel licht en ventilatie doorlaat maar toch heel sterk is. Met al deze verschillende soorten horrengaas is het helemaal eenvoudig om de horren af te stemmen op jouw persoonlijke wensen.

Voor elke deur en elk type raam

Voor elk type deur, van schuifpuien tot scharnierende deuren, vind je bij VIS interieur & stijl in Nunspeet een passende hordeur. Hetzelfde geldt voor de ramen; van gewone ramen tot draaikiepramen, dakramen of ramen met een speciale vorm, wij hebben daarvoor verschillende raamhorren. Altijd met een perfect mechanisme zodat de afdichting optimaal is en de kozijnen niet beschadigen.

Hordeur en raamhor op maat laten maken

Met zoveel soorten deuren en ramen in uiteenlopende vormen en maten is maatwerk in horren de beste optie. Ze moeten tenslotte perfect aansluiten. En dat regel je bij ons, wij meten altijd alles eerst zelf in, ook voor horren. Bezoek dus onze winkel en wij adviseren je graag voor een perfect passende raamhor of hordeur in jouw huis.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl