HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen

In-between gordijnen

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Between Lana

Between Cotton FR

Between Cotton FR

Between Etoffe

Blue Leaf

Pixels

Basics Mondain

Florie

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Kimora

Emma

Jardin

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-between gordijnen, voor de perfecte lichtinval

In-between gordijnen, ook bekend als vitrage, bieden een ideale combinatie van lichtinval en privacy. Prachtige, transparante of half transparante gordijnen waar je wel door naar buiten, maar niet volledig naar binnen kunt kijken. Deze gordijnen laten wel het zonlicht wel naar binnen laten, maar dit mooi filteren door de zachte stof. Wie gordijnen zoekt waarbij je kunt genieten van het daglicht én van privacy, bezoekt onze winkel aan de Pascalweg in Nunspeet.

Vitrage of half transparante gordijnen

In-between gordijnen worden ook wel eens half transparante gordijnen of vitrage genoemd. Maar wat voor naam je het ook geeft, ze creëren altijd een prachtig gefilterd licht en brengen zo sfeer in elk interieur.

In-between bij VIS interieur & stijl in Nunspeet

De collectie in-between gordijnen bij VIS interieur & stijl in Nunspeet bestaat uit veel diverse  gordijnen van Toppoint. Zoals de uni-varianten in mooie basic en actuele trendkleuren, de glanzende stoffen maar ook grovere weefsels. En de dessins variëren van gedrukt tot geweven. Kortom, in onze zaak vind je altijd een half transparant gordijn dat past bij jouw interieur.

Kwaliteit in materiaal

Ook in het materiaal is er veel te kiezen bij de in-betweens. Er zijn gordijnen van sterke, synthetische garens, brandvertragende garens en stoffen van synthetische garens gemengd met linnen, katoen en/of wol. Zo heeft elke stof een eigen karakter met unieke eigenschappen waarbij de hoge kwaliteit wel standaard is.

Gordijnen voor elk moment van de dag

Kies je voor een in-between gordijn, dan heb je een gordijn voor elk moment van de dag; zo biedt het overdag voldoende privacy terwijl je gelijktijdig van het daglicht profiteert. Een belangrijk voordeel voor zowel thuis als op kantoor. En wil je ook ‘s avonds privacy, dan combineer je deze gordijnen met bijvoorbeeld overgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen. Pas het helemaal aan naar jouw smaak. Wil je slechts één raamproduct maar wel kunnen genieten van gefilterd licht én een verduisterde kamer? Dan is het2-in-een Versus® gordijn van Toppoint misschien wel wat voor jou! En wil je advies of inspiratie voor de vele opties met in-between gordijnen voor jouw huis of interieur? Dan kom je naar onze zaak in Nunspeet.

Grote collectie in-between gordijnen bij VIS interieur & stijl in Nunspeet

Met een bijzonder grote collectie in-between gordijnen en de vele voorbeelden die je ter plekke kunt bekijken, slaag je bij VIS interieur & stijl in Nunspeet zeker. En wat je ook kiest, wij helpen je vanaf het eerste idee tot en met het inmeten en uiteindelijk plaatsen van de op maat gemaakte in-between gordijnen.

Vloeren

ook bij MrWoon

Between Lana