HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Inzethor

32

combinaties

Kunststof of houten kozijn? Een inzethor kan altijd op maat gemaakt worden.

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met een op maat gemaakt hor houdt je de vliegende insecten wel buiten!’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Inzethor, gebruiksvriendelijk en heel effectief tegen insecten en pollen

’s Zomers de tuindeuren en ramen opzetten kan heel goed met een inzethor. Zo kun je genieten van de buitenlucht zonder dat die vervelende pollen en insecten binnen komen. De inzethor houdt die vanaf nu gemakkelijk buiten de deur en is eenvoudig in gebruik; je plaatst en verwijdert het met een simpele beweging wanneer jij wilt. Voor jou op maat gemaakt bij VIS interieur & stijl in Nunspeet.

Voor houten en kunststof raamkozijnen

Veel horren die aangeschaft worden zijn inzethorren. En dat is niet zo raar, deze horren zijn vaak de passende oplossing voor elk kozijn. Ze zijn geschikt voor houten en kunststof raamkozijnen en door de unieke montage waarbij soms zelfs boren en schroeven niet nodig is, is het plaatsen en verwijderen in een handomdraai gebeurd. Zonder dat het kozijn beschadigt.

Geavanceerde afwerking

De afwerking van inzethorren is zeer geavanceerd. Zo zullen ze bijvoorbeeld niet kromtrekken, zelfs niet bij de hele grote ramen. Zelfs bij harde wind klapperen deze horren niet. Doordat alle onderdelen zijn uitgevoerd in slijtvaste materialen gaat de inzethor jaren mee.

Inzethorren met horrengaas naar keuze

De inzethor wordt geheel naar jouw wensen gemaakt. Vanzelfsprekend is het 100% afsluitend, wat voor vorm het raam ook heeft. En voor het horrengaas heb je de keuze uit diverse soorten. Zo is er het speciale pollenwerende gaas dat ruim 90% van de pollen buiten houdt, voor de mensen die last hebben van hooikoorts. Maar ook is er de keuze uit huisdierengaas of het extra transparante gaas, TTA van Transpatec.

Jouw inzethor op maat gemaakt

Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben je verzekerd van maatwerk horren. Wat voor raam je ook hebt, wij maken de inzethorren op maat. Jij stelt bij ons dus zelf de ideale hor samen. Daarvoor heb je de keuze uit het type gaas, verschillende profielkleuren en diverse modellen. Wil jij ook de ideale inzethor voor bij jou thuis? Kom dan naar onze winkel. Onze ervaren vakmensengeven je het beste advies en zorgen ervoor dat alles bij jou thuis vakkundig wordt opgemeten.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl