HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Lamellen; praktisch en tijdloos, voor elk type raam

Lamellen zijn heel praktisch en tijdloos. Vaak kies je deze raamdecoratie bij grote raampartijen omdat er zoveel mogelijk is qua maatvoering, omdat het licht en de privacy er zo goed mee geregeld kan worden. Bovendien kun je ze goed combineren  met andere raamdecoratie. Verkrijgbaar in vele varianten; van aluminium en pvc tot stof en in diverse kleuren en structuren. Bekijk de grote collectie bij VIS interieur & stijl in Nunspeet.

Kies voor Iso Reflex®, aluminium, pvc of stof

Weet jij wat je moet kiezen? Iso Reflex®, aluminium, pvc of stof? Het is afhankelijk van jouw wensen, het interieur en natuurlijk jouw smaak. Maar wat je ook kiest, je kunt ze altijd op maat laten maken. We adviseren je daar graag bij zodat de lamellen altijd optimaal zijn afgestemd op jouw ramen en interieur.

Lamellen in verschillende breedtes

Lamellen zijn net als jaloezieën, in verschillende lamelbreedtes verkrijgbaar. Het is maar net wat jij mooi vindt en wat het beste past bij jouw interieur. Zoek je een oplossing voor een grote raampartij of vind jij een stoere uitstraling mooi? Dan zijn de brede varianten heel geschikt. Wil je liever een subtielere look of zoek je raambekleding voor kleinere ramen? Dan kies je de smalste variant.

Voor schuifpuien…

Zoek je de ideale raamdecoratie voor schuifpuien? Denk dan eens aan lamellen. Met de beschikbare afmetingen zijn ze geschikt voor grote raamoppervlaktes. En wil je bij het openzetten van de schuifdeur de overige ramen nog wel bedekken? Dan schuif je gewoon een deel opzij en laat je de rest in de gewenste stand hangen.

… en grote ramen of trapeze ramen

Ook zijn lamellen heel geschikt voor ramen die niet de standaard afmetingen hebben. Zoals hele grote, hoge ramen en ook trapeze ramen, de zogenoemde ‘slope ramen’. Lamellen kunnen namelijk vaak in grotere afmetingen geproduceerd worden en ze zijn geschikt voor raampartijen met een schuine zijde. Heb jij ramen in huis met een afwijkende maat of helling? Kom dan eens langs in onze winkel en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Glazenwasfunctie

Makkelijk de ramen schoonmaken? Hiervoor is de glazenwasfunctie. Hiermee koppel je het lamelpakket los van de bedieningsunit met slechts één druk op de knop. Zo kun je het hele pakket gemakkelijk verschuiven. Zo kun je eenvoudig de ramen lappen. Bedien je de lamellen met het koord, dan koppelt het pakket zich ook zo weer vast. Deze optie is overigens niet beschikbaar voor de 250mm brede versie.

Advies over lamellen, in Nunspeet

Voor advies van onze ervaren vakmensen ga je naar VIS interieur & stijl in Nunspeet. Aan de Pascalweg vind je onze winkel. Met een team van enthousiaste specialisten helpen we je graag met persoonlijk advies waarbij jouw wensen centraal staan. Graag tot ziens!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl