HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Overgordijnen

Overgordijnen

op alle raamdecoratie

Overgordijnen

op alle raamdecoratie

1483

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Monarch

Highlands en Between Royal

Monarch

Isola

Evergreen

Madee

Muze

Isola Effect

Highlands

Hanne

Overgordijnen voor elk interieur

Overgordijnen passen eigenlijk in elke ruimte. Met een warme, elegante uitstraling geven ze sfeer aan elk interieur en hebben daarbij ook nog vele andere voordelen. Zo houden ze zomers de warmte buiten maar ’s winters juist binnen en geven ze ’s avonds veel privacy. En wil jij een goede nachtrust? Dan laat je de overgordijnen voeren met een verduisterende stof. Voor overgordijnen die passen bij jouw smaak en interieur bezoek je VIS interieur & stijl in Nunspeet.

Voordelen van overgordijnen

Met hun dikke, soms ook verduisterende stof zijn overgordijnen de ideale vorm van raamdecoratie om privacy in huis te creëren. Maar ze hebben nog meer voordelen. Je akoestiek wordt verbeterd omdat overgordijnen geluiddempend zijn. En door de isolerende werking is het huis zomers een stuk koeler terwijl het ’s winters binnen warmer blijft.

Volledig verduisterend

Ook al zijn ze niet allemaal van zichzelf verduisterend, dat is nog geen reden om de voor jou perfecte overgordijnen te kiezen. Je wilt immers wel het gordijn dat jij mooi vindt en maar deze het liefst in een verduisterende uitvoering. Dat is mogelijk want elk gordijn kunnen we laten voeren met een verduisterende stof. Hiervoor zijn er vier verschillende stoffen mogelijk zodat er altijd een is die net zo verduisterend werkt als gewenst en dik of soepel genoeg is voor het juiste resultaat.

Overgordijnen op maat maken

Net als andere gordijnen laat je ook overgordijnen op maat maken. Heb je de maat, stoffen, kleuren en de uitvoering van de plooi gekozen, dan zijn gegevens bekend voor perfect op maat gemaakte gordijnen bekend. Voor de vele mogelijkheden hierin en de diverse stoffen kom je langs in onze winkel in Nunspeet. En heb je uiteindelijk de keuze gemaakt, dan laten we alles op maat maken.

Combineren van gordijnen

Overgordijnen zijn ideaal om te combineren met andere raamdecoratie zoals plisségordijnen, in-betweens of transparante rolgordijnen. Ga voor een bijpassende of juist contrasterende combinatie met de overgordijnen en creëer een spannend, sfeervol of verrassend interieur. Precies wat jij wilt dus, want het kan allemaal met ons ruime assortiment gordijnstoffen. Zoek je inspiratie voor zo’n mooie combinatie? Dan ontmoeten we je graag in Nunspeet.

De juiste stof, plooi en dessin voor jouw interieur

In onze winkel vind je overgordijnen met elk dessin en in elke kleur. Van modern strak tot robuust linnen maar ook uni-kleuren van glanzend egaal tot grovere weefsels. De gordijnen met dessin zijn er met zowel geweven prints als gedrukte. Maar daarnaast is er ook volop keuze in gordijnplooien en de manier waarop je de overgordijnen wilt laten afwerken. Zo staat bij een moderne raampartij de strakke wave-plooi, een enkele retourplooi  of ringen goed terwijl de dubbele plooi of koperkleurige ringen juist klassieker en speelser ogen.

Overgordijnen in Nunspeet

Voor alle voorbeelden, mogelijkheden, advies en inspiratie kom je naar VIS interieur & stijl in Nunspeet. Aan de Pascalweg ontvangen we je en nemen we de tijd voor persoonlijk advies.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl