HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

Zeer tevreden over de service bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Verduisterende paneelgordijnen houden licht buiten

Wil je in de slaapkamer of kinderkamer paneelgordijnen? Dan laat je natuurlijk verduisterende paneelgordijnen op maat maken via MrWoon in Voorburg, de woonwinkel waar je alle mogelijkheden ziet in raambekleding en interieurinrichting.

In vele kleuren en diverse dessins

Verduisterende paneelgordijnen klinken misschien erg donker, toch hoeven ze dat helemaal niet te zijn. Deze paneelgordijnen zijn er in vrijwel elk gewenste kleur en in diverse dessins. Van een rustige tint voor in de slaapkamer tot een vrolijk kleurtje voor de kinderkamer, je vindt het in ons ruime assortiment! Natuurlijk krijg je van ons uitgebreid advies over de kleuren.

Lekker koel met warmtewerende paneelgordijnen

Een slaapkamer moet aangenaam koel zijn. Dan wil je een gordijnstof die de warmte buiten houdt. Dat kan met verduisterende paneelgordijnen. De stoffen zijn beschikbaar met een metallic coating waardoor ze zowel het licht weerkaatsen als ook de warmte. En daarbij zijn er ook nog veel in een vlamvertragende uitvoering, wel zo’n veilig gevoel.

Gemakkelijke reiniging

Een gordijn in de slaapkamer heeft doorgaans niet veel te lijden maar kan het natuurlijk wel vies worden. Gelukkig is de reiniging van deze verduisterende paneelgordijnen heel eenvoudig. Vooral als ze met een teflon coating bewerkt zijn waardoor er een vuilafstotende laag op is aangebracht. In dat geval is het reinigen heel gemakkelijk. Ontbreekt die coatinglaag, dan heb je natuurlijk meer kans op vlekken. Deze verwijder je dan het beste met een borstel of droge doek. Zorg dat je nooit een schoonmaakmiddel gebruikt of dat je de stof hard wrijft of schrobt. Wil je zekerheid? Vraag ons dan om advies.

Sfeervolle combinaties maken

Met een mooi verduisterend paneelgordijn zorg je voor voldoende privacy houdt je ongewenste licht in slaapkamer buiten. Maar voor meer sfeer in het interieur combineer je deze raamdecoratie met bijvoorbeeld transparante gordijnen. Overdag schuif je dan de panelen opzij terwijl de transparante gordijnen het licht zacht filteren en de directe inkijk belemmeren.

Persoonlijk advies van de specialist

Voor echt mooie verduisterende paneelgordijnen die perfect passen in jouw interieur, laat je ze natuurlijk op maat maken in de stof en kleursamenstelling die jij wilt. Maar twijfel je wat nu echt mooi staat? Of dat de combinatie die jij voor ogen hebt wel kan? Dan zijn wij er om jou te helpen. Met persoonlijk advies, volop inspirerende voorbeelden en natuurlijk de deskundige tips van onze specialisten. Kom langs voor een inspiratie, een kop goede koffie en uitstekende service. Wij maken tijd voor je vrij.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl