HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Plisségordijnen voor vrijwel elk type raam

Met smalle (32 mm) en zeer smalle (20 mm) plooien is een plisségordijn een uiterst elegante oplossing die in bijna elk type raam geplaatst kan worden. Van ramen met smalle kozijnen tot dakramen, draaikiepramen en lichtkoepels. Wil je weten of ze ook in de ramen in jouw huis passen? Of mooi staan in jouw interieur? Kom dan naar VIS interieur & stijl in Nunspeet, we geven je  graag deskundig advies.

Transparant, semi-transparant en verduisterend

In wat voor stof, structuur of kleur je de plisségordijnen ook zoekt, je vindt ze bij ons aan de Pascalweg in Nunspeet. Wij hebben transparante, semi-transparante en verduisterende plisségordijnen en een speciale collectie met coating waardoor ze licht- en warmtewerend zijn en eventueel ook vuilafstotend.

Ook geschikt voor dakramen, tuimelramen en lichtkoepels

Raamdecoratie voor apart vormgegeven ramen kan heel lastig zijn. Maar dat is niet het geval met plisségordijnen. Doordat hierbij zijgeleiding wordt gebruikt, passen ze ook op lastige ramen zoals lichtkoepels, draaikiepramen, dakramen en ook tuimelramen. En wil je genieten van een ongestoorde nachtrust zonder teveel kierend licht? Dan zorgen de verduisterende plissés er in ieder geval voor dat het daglicht je niet ongewenst zal wekken.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft VIS interieur & stijl een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Bediening van plisségordijnen:
met stang, stok, ketting of zelfs elektrisch

Bij hoge ramen of dakramen worden ze in de gewenste stand gezet op de manier die jij wilt; met een gewone koord- of kettingbediening en handgrepen in verschillende materialen of een draaistang, bedieningsstok of elektrobediening. Zeker de elektrische bediening is erg handig bij plisségordijnen die geplaatst worden in hogere ramen zoals een lichtstraat of dakraam.

Combineer met gordijnen

Kies je voor plisségordijnen in jouw interieur, dan is de verduisterende variant natuurlijk niet noodzakelijk. Je kunt net zo goed transparante plissés combineren met gevoerde overgordijnen. Dat geeft zowel meer sfeer maar het dempt ook het geluid en houdt de warmte buiten. En overdag filteren de plissés op subtiele wijze het licht en kunnen ze op elke hoogte in het raam worden geplaatst, bijvoorbeeld om directe inkijk te hinderen.

Ga naar VIS interieur & stijl in Nunspeet voor advies

Passen de plissés ook mooi in jouw huis? Laat je informeren door een ervaren vakman, die vind je in Nunspeet bij VIS interieur & stijl. Met volop voorbeelden en stalen om zelf te zien wat er mogelijk is en natuurlijk deskundig advies over de plisségordijnen in jouw huis. En kies je voor deze mooie raamdecoratie, dan zorgen wij dat ze vakkundig worden ingemeten. Zo heb je mooie en perfect passende gordijnen waar je nog lang van gaat genieten. Graag tot ziens!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl