HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Sharp Wave® gordijnen

Versus® gordijnen

EasyClick

Elektrische raamdecoratie

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

ook elektrisch

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

PVC Vloeren

Onze showroom

Solution

Blue Leaf

Jardin en Solution

Plisségordijnen

Jaloezie Silva

Raambekleding

In jouw woon- en werkomgeving is lichtinval en ook privacy heel belangrijk. Je wilt dit geheel naar wens en ruimte kunnen regelen. In een werkkamer stel je andere eisen dan in een slaap- of woonkamer. Met de juiste raambekleding bepaal je de gewenste sfeer, licht en privacy voor elke ruimte. Precies zoals jij dat wilt.

De gewenste lichtinval met raambekleding

Voor een prettige nachtrust wil je natuurlijk meer verduistering in de slaapkamer terwijl je in de woonkamer meer licht wilt. Kies dus de beste raambekleding per ruimte en je creëert zelf de gewenste situatie qua lichtinval. Bij ons heb je de keuze uit heel veel soorten; van rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen tot Duette®Shades, vouwgordijnen, gordijnen, lamellen en paneelgordijnen.

En de gewenste privacy

Ook privacy is belangrijk in huis maar ook wil je dit per ruimte willen bepalen. Zo wil je overdag in de woonkamer waarschijnlijk fijn naar buiten kijken en van veel lichtinval genieten. Maar ’s avonds is dat natuurlijk anders; dan wil je geen inkijk hebben zodat je kunt genieten van jouw privacy. Met de juiste raamdecoratie creëer je de gewenste privacy wanneer en zoals jij dat wilt.

Combineer verschillende soorten raambekleding

Combineer je in een ruimte twee verschillende soorten raambekleding, dan versterk je de geluiddemping in die ruimte, ontstaat er een betere isolatie en kun je transparante én verduisterende raambekleding kiezen. Je gebruikt ze immers elk op het juiste moment zodat je altijd het lichtinval en de privacy hebt zoals jij dat wilt, wanneer jij dat wilt. En gelijktijdig geniet je ook nog eens van een betere akoestiek en lagere energiekosten of juist een minder warme kamer. Met een keuze uit meer dan 1.250 gordijnstoffen kun je bij VIS interieur & stijl in Nunspeet de mooiste combinaties maken.

Raambekleding op maat

Voor een extra luxe uitstraling in jouw interieur kies je voor maatwerk. En dat kan heel gemakkelijk door de raambekleding op maat te laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld de gordijnen of Duette®Shades exact laten aansluiten op de raampartijen. Doordat de ramen nauwkeurig worden ingemeten door de vakman bij jou in de buurt zal de raambekleding altijd volledig naar wens worden samengesteld en worden afgewerkt. Met maatwerk in raambekleding krijg je het interieur en de sfeer die jij wilt.

 

Vouwgordijnen

Scala jaloezie

EasyClick

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Duette®Shades

Paneelgordijn