HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en geplaatst.”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Raamhorren voorkomen insecten en pollen in huis

Op een warme zomeravond in bed nog even lezen terwijl het raam openstaat? Reken dan maar op bezoek van muggen en andere vliegende insecten. Of laat overdag de slaapkamer luchten terwijl buiten het gras wordt gemaaid, dan heb je grote kans op pollen in huis. Of het nu insecten zijn of pollen, allebei kunnen ze jouw rust flink verstoren. Dit voorkom je met een raamhor, want via onze winkel VIS interieur & stijl in Nunspeet, laten we die altijd perfect op maat maken voor elk raam in jouw huis.

Het hor voor het draaikiepraam

Heb jij een draaikiepraam, zo’n raam dat naar binnen toe open draait? Dan adviseren wij daarvoor het vaste raamhor. Deze is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden bij naar binnen draaiende ramen en ze passen in aluminium en kunststof maar ook in houten ramen. De afwerking is heel vernuftig en ze worden in het kozijn kunnen geplaatst. En door de speciale afdichting beschadigen ze het kozijn niet terwijl de raamhor wel perfect aansluit.

Voordelen van een raamhor

Ook heeft een raamhor veel voordelen. Ze zijn dus ideaal bij draaikiepramen, sluiten soepel en zijn geschikt voor de extra grote ramen. En om te zorgen dat een raamhor niet teveel opvalt in het interieur is er veel aandacht besteed aan het design. Ze zijn daarom gemaakt met een aluminium frame, kunnen uitgevoerd worden in een vijftal profielkleuren en je hebt zelfs de keuze in het soort en de kleur van het horrengaas.

Welke raamhor past het beste bij jouw huis?

Een alternatief voor de vaste raamhor is een rolhor of inzethor. Welk raamhor het beste past bij jouw huis, is afhankelijk van het type raam, of je de hor ook regelmatig eruit wilt hebben en natuurlijk wat je mooi vindt.

Advies in raamhorren bij VIS interieur & stijl in Nunspeet

Kom eens langs bij onze winkel, VIS interieur & stijl in Nunspeet en we bespreken graag de verschillende mogelijkheden met je. Ook kun je de diverse opties en de transparantie van de diverse soorten horrengaas zelf bekijken en natuurlijk zijn wij er voor je om alle vragen te beantwoorden en je te adviseren. Maar welke raamhor je ook kiest, wij zorgen er sowieso voor dat ze perfect passen doordat we elk raam zelf inmeten waarna de hor op maat gemaakt kan worden.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl