HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Gratis inspiratie magazine


Kijkje in de showroom

Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Rolgordijnen, geschikt voor vele ramen

Rolgordijnen zijn de ideale raamdecoratie omdat ze geschikt zijn voor bijna elk type raam en goed te combineren zijn met andere raamdecoratie. Van heel grote raampartijen tot kleine, bij draaikiepramen en zeker ook toepasbaar in vochtige ruimtes. Overweeg je om rolgordijnen aan te schaffen? Kom dan langs bij onze winkel in Nunspeet om je te laten inspireren, adviseren en natuurlijk voor een deskundige vakman bij het inmeten en ophangen.

Functioneel en sfeervol

Rolgordijnen zijn beschikbaar in veel verschillende stoffen en vele soorten transparantie, van volledig transparant tot verduisterend, met diverse wevingen, in verschillende stofdiktes of zelfs met coating of screendoek. Ze worden geleverd met een cassette en kunnen ook met zijgeleiding geplaatst worden voor op deuren. De afwerking is standaard kleur gecoördineerd; de metalen steun met kunststof kapjes en de kunststof ketting kan worden afgestemd op de kleur van het doek. En geef je de voorkeur aan een mooie metalen afwerking? Dan zijn een metalen ketting en zijkapjes ook mogelijk. Naast deze vele functionele eigenschappen brengen ze ook sfeer in het interieur, zeker als je ze combineert met andere raamdecoratie. Zo maken verduisterende rolgordijnen met in-betweens of transparante gordijnen samen een stijlvol en modern interieur.

Ook bij grote ramen

Heb je een groot of heel groot raam thuis? Dan is dat voor rolgordijnen geen probleem. Ze worden tot wel 3,5 meter breed geproduceerd. Is je raam nog breder dan dit? Ook dan zijn er oplossingen. In dit geval koppelen we twee gordijnen tot een breedte van wel 7 meter. Zo kan een rolgordijn bij vrijwel elk raam toegepast worden.

Rolgordijnen bij draaikiepramen of dakramen

In steeds meer huizen worden draaikiepramen geplaatst. Handige ramen maar niet alle raamdecoratie past daarbij. Rolgordijnen daarentegen zijn wel geschikt voor draaikiepramen waarbij je ook nog kunt kiezen voor zijgeleiding. Het gordijn zit dan op het kozijn van het bewegende raam vast waardoor het mooi strak voor het raam blijft zitten, ook als het raam gekanteld wordt. En natuurlijk past een rolgordijn ook goed in een dakraam doordat het schuin geplaatst kan worden terwijl het doek op spanning blijft. De  aluminium omlijsting is voor deze uitvoering speciaal ontwikkeld om een maximale verduistering te verkrijgen. Het past in de meeste types dakramen en wordt altijd in de raamlijst geplaatst.

Ook in de badkamer en keuken

Door een hoge luchtvochtigheid in bijvoorbeeld de badkamer maar ook in de keuken is het belangrijk om bij de keuze van raamdecoratie altijd goed naar het materiaal en de stof te kijken. Wil je in die ruimtes rolgordijnen, dan is het slim om ze te voorzien van een screendoek. Deze speciale stof is vocht- en schimmelwerend en dus bestand tegen vocht. En schoonmaken gaat heel eenvoudig; gewoon met een licht vochtig doekje.

Vermijd raamgreep

Raamgrepen zijn onhandige obstakels voor een rolgordijn. Zit je raamgreep in de weg van het rolgordijn? Kies dan voor contra-rollende maatwerk rolgordijnen. Hierbij rolt de stof af aan de voorzijde van de buis af in plaats van aan de achterzijde en zo worden de raamgrepen niet geraakt door het rolgordijn.

Eenvoudig monteren van rolgordijnen

De rolgordijnen kunnen worden voorzien van een montageprofiel. Deze bevestig je aan het plafond of tegen de wand waarna je het rolgordijn eenvoudig plaatst. Wil je dit niet zelf doen? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem, want wij doen dat graag voor je!

Advies en voorbeelden van rolgordijnen bij VIS interieur & stijl in Nunspeet

Wil jij ook rolgordijnen? Vraag dan een van onze adviseurs om advies op maat. Of bekijk eerst in onze winkel in Nunspeet de vele mogelijkheden, kleuren en dessins en laat je informeren. We helpen je graag een keuze te maken die past bij jouw woonwensen en interieurstijl. En om te zorgen dat jij optimaal kunt genieten van jouw rolgordijnen op maat, worden ze altijd eerst ingemeten en tenslotte vakkundig geplaatst.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl