HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolhorren

52

combinaties

Een rolhor is een mooie oplossing, ook voor dakramen. Strak en gemakkelijk.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Zoek je een oplossing tegen pollen in huis? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:

di t/m za:
10.00 – 17.30 uur
zo & ma: gesloten

Rolhor, de ideale hor voor op de slaapkamer of zolder

De rolhor die we in onze woonwinkel in Nunspeet verkopen, wordt vaak gekozen voor slaapkamers. Het is dan ook een ideale hor om snel een raam af te sluiten voor insecten en pollen maar dat ook weer zo opengaat, bijvoorbeeld om het dekbed te luchten. Ook voor het dakraam is dit de perfecte hor. Ze zijn met de hand bedienbaar, ook als het grote ramen zijn. En zijn ze hoger geplaatst, dan gebruik je de bijgeleverde trekstang of het trekkoord. Of kies de elektrisch bedienbare rolhor. Daarmee ben je pas echt van alle gemakken voorzien!

Rolhor voor de slaapkamer…

’s Avonds in de slaapkamer het licht aan doen en ‘s ochtends de kamer goed laten doorluchten zonder dat je pollen of insecten in de kamer krijgt. Dat kan met de rolhor. Hiermee sluit je het raam hermetisch af terwijl er nog voldoende ventilatie mogelijk is. En wil je ’s ochtends even het dekbed buiten hangen, dan rol je hem gemakkelijk omhoog en schuif je het hor naar beneden op de gewenste hoogte.

… of de dakramen op zolder

Op zolder is het in de zomer vaak erg warm. Dan wil je natuurlijk de ramen open kunnen zetten zonder dat er vliegende insecten naar binnen komen. Met een rolhor voor het dakraam kan dat ook. Dit hor past prima bij dakramen doordat we het tegen het dakbeschot rondom de raamopening plaatsen. En met anti-pollen horrengaas kun je nog steeds heel goed ventileren zonder dat je extra last hebt van pollen. Zo heb je met een rolhor ook op zolder een prima nachtrust.

Kies het horrengaas voor jouw rolhor

Wij helpen je graag het juiste horrengaas te kiezen; je hebt bij ons onder andere de keuze uit pollenwerend gaas, handig bij hooikoorts!, en extra transparant gaas. Benieuwd hoe dat eruit ziet of wat de mogelijkheden voor jouw huis zijn? Bezoek dan onze showroom aan de Pascalweg in Nunspeet. Een van onze ervaren vakmensen helpt je graag verder.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl