Onze beoordeling

Semi-transparante Duette®Shades

Semi-transparante Duette®Shades

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Duette®Shades!

Semi-transparante Duette®Shades verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij MegaTapijt in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Duette®Shades, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Semi-transparante Duette®Shades, ideaal in elk raam

De semi-transparante Duette®Shades met de honingraatstructuur zijn een ideale raamdecoratie, zeker voor heel grote ramen of ramen met een afwijkende vorm. Heb je een driehoek als raam, een erkerraam of een dakraam, lichtkoepels of slopes? En zoek je hiervoor passende raamdecoratie? Kom dan naar MegaTapijt in Nunspeet en zie hoe Duette®Shades daar heel geschikt voor zijn.

Veel kleuren en stoffen om uit te kiezen

Duette®Shades zijn beschikbaar in veel kleuren en heel diverse stoffen, en dat is voor de semi-transparante versie niet anders! Kom snel in onze winkel kijken, daar vind je heel veel stoffen, kleurstalen en voorbeelden. Volop wooninspiratie dus en natuurlijk advies op maat.

Mooi gecombineerd met overgordijnen

Wel daglicht en toch overdag wat privacy? Dan zijn de semi-transparante Duette®Shades ideaal. En wil je overdag ongehinderd naar buiten kunnen kijken, dan is er het top-down bottom-up systeem. Daarmee zet jij de raamdecoratie vast op de gewenste hoogte. ’s Avonds biedt deze raambekleding echter niet complete privacy omdat ze wat doorschijnen. Dat los je op door ze te combineren met prachtige gordijnen. Dit is niet alleen heel praktisch, het geeft jouw interieur ook een rijkere uitstraling en zorgt voor een aangenaam geluid in huis.

De bediening van Duette®Shades bij een dakraam of lichtkoepel

Duette®Shades zijn erg geschikt voor grote ramen, ramen van ongebruikelijke vormen en hoge ramen zoals in een plafond of lichtkoepel. En natuurlijk moeten ze dan wel gemakkelijk bediend kunnen worden. Daarom heb je bij deze raamdecoratie de keus uit diverse bedieningsvormen; van handbediend tot elektrisch en ook met een bedieningsstok. Een andere handigheid is de manier waarop de koorden die de stof ophalen en neerlaten, zijn weggewerkt; ze zitten tussen de stoflagen in en zijn dus niet zichtbaar en de Duette® Shades zijn daardoor mooi strak afgewerkt.

Reinigen van de semi-transparante Duette®Shades

Door de structuur van de Duette® Shades zijn ze tot wel 25% energiebesparend, vlamvertragend én stofwerend. Reinigen is heel eenvoudig; gewoon afvegen met een borstel en als het nodig is kunnen de meeste gewassen worden. Volg daarbij wel nauwkeurig het wasvoorschrift en kijk bij de elektrische variant uit met water. Natuurlijk kun je altijd advies vragen bij jouw vakman, MegaTaptijt in Nunspeet. Zij adviseren je graag.

Handig bij elk beeldscherm

Lichtinval in een beeldscherm is heel storend, zowel op de werkplek bij de computer als in de woonkamer, bij het TV kijken. De semi- transparante Duette® Shades lossen dit echter heel gemakkelijk op; ze filteren het licht en voorkomen ongewenste lichtreflectie op de schermen zonder de kamer te verduisteren.

Semi-transparante Duette®Shades bij MegaTapijt in Nunspeet

De semi-transparante Duette®Shades vind je bij MegaTapijt in Nunspeet. Kom langs en bekijk de gehele collectie, laat je inspireren door ons aanbod in raamdecoratie, vloeren en accessoires en krijg natuurlijk advies op maat. En kies je voor deze mooie raamdecoratie dan meten we ze zelf bij jou thuis in zodat ze in ons atelier vakkundig op maat worden gemaakt.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MegaTapijt