HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijn!

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé®, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, ideaal in elk raam

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen met de honingraatstructuur zijn een ideale raamdecoratie, zeker voor heel grote ramen of ramen met een afwijkende vorm. Heb je een driehoek als raam, een erkerraam of een dakraam, lichtkoepels of slopes? En zoek je hiervoor passende raamdecoratie? Kom dan naar VIS interieur & stijl in Nunspeet en zie hoe Iso Plissé® gordijnen daar heel geschikt voor zijn.

Veel kleuren en stoffen om uit te kiezen

Iso Plissé® gordijnen zijn beschikbaar in veel kleuren en heel diverse stoffen, en dat is voor de semi-transparante versie niet anders! Kom snel in onze winkel kijken, daar vind je heel veel stoffen, kleurstalen en voorbeelden. Volop wooninspiratie dus en natuurlijk advies op maat.

Mooi gecombineerd met overgordijnen

Wel daglicht en toch overdag wat privacy? Dan zijn de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen ideaal. En wil je overdag ongehinderd naar buiten kunnen kijken, dan is er het top-down bottom-up systeem. Daarmee zet jij de raamdecoratie vast op de gewenste hoogte. ’s Avonds biedt deze raambekleding echter niet complete privacy omdat ze wat doorschijnen. Dat los je op door ze te combineren met prachtige gordijnen. Dit is niet alleen heel praktisch, het geeft jouw interieur ook een rijkere uitstraling en zorgt voor een aangenaam geluid in huis.

De bediening van Iso Plissé® gordijnen bij een dakraam of lichtkoepel

Iso Plissé® gordijnen zijn erg geschikt voor grote ramen, ramen van ongebruikelijke vormen en hoge ramen zoals in een plafond of lichtkoepel. En natuurlijk moeten ze dan wel gemakkelijk bediend kunnen worden. Daarom heb je bij deze raamdecoratie de keus uit diverse bedieningsvormen; van handbediend tot elektrisch en ook met een bedieningsstok. Een andere handigheid is de manier waarop de koorden die de stof ophalen en neerlaten, zijn weggewerkt; ze zitten tussen de stoflagen in en zijn dus niet zichtbaar en de Iso Plissé® gordijnen zijn daardoor mooi strak afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft VIS interieur & stijl een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Reinigen van de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Door de structuur van de Iso Plissé® gordijnen zijn ze tot wel 25% energiebesparend, vlamvertragend én stofwerend. Reinigen is heel eenvoudig; gewoon afvegen met een borstel en als het nodig is kunnen de meeste gewassen worden. Volg daarbij wel nauwkeurig het wasvoorschrift en kijk bij de elektrische variant uit met water. Natuurlijk kun je altijd advies vragen bij jouw vakman, VIS interieur & stijl in Nunspeet. Zij adviseren je graag.

Handig bij elk beeldscherm

Lichtinval in een beeldscherm is heel storend, zowel op de werkplek bij de computer als in de woonkamer, bij het TV kijken. De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen lossen dit echter heel gemakkelijk op; ze filteren het licht en voorkomen ongewenste lichtreflectie op de schermen zonder de kamer te verduisteren.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij VIS interieur & stijl in Nunspeet

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnenvind je bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Kom langs en bekijk de gehele collectie, laat je inspireren door ons aanbod in raamdecoratie, vloeren en accessoires en krijg natuurlijk advies op maat. En kies je voor deze mooie raamdecoratie dan meten we ze zelf bij jou thuis in zodat ze in ons atelier vakkundig op maat worden gemaakt.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl