HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante plisségordijnen

Semi-transparante plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Semi-transparante plisségordijnen bij VIS interieur & stijl in Nunspeet

Voor raamdecoratie met voldoende daglicht maar zonder inkijk ga je naar VIS interieur & stijl in Nunspeet. Met een ruime keus in semi-transparante plisségordijnen vind je bij ons raamdecoratie die bijzonder geschikt is voor allerlei situaties en voor diverse ruimtes; de huiskamer, slaapkamer, werkkamer en op kantoor. En met het mooie top-down bottom-up systeem plaats je ze  precies op de hoogte die jij wilt, op ooghoogte bijvoorbeeld. Ideaal tegen hinderlijke blikken.

Zorg voor voldoende privacy

Natuurlijk bieden semi-transparante plisségordijnen in de avond geen optimale privacy. Als het buiten donker is en binnen licht, dan schijnen ze wel door. Toch is dat geen reden om niet voor deze mooie raamdecoratie te kiezen. Combineer ze dan gewoon met mooie overgordijnen! Een combinatie die bovendien ook geluiddempend is waardoor het geluid in huis niet meer hol klinkt en daarnaast de warmte isoleert. Wel zo fijn voor de energierekening!

Plooibreedtes

De semi-transparante plisségordijnen zijn heel geschikt voor ramen met een smalle glaslijst.  Ga je voor de robuustere uitstraling, dan kies je de brede plooien in grote ramen. Heb je echter kleinere ramen, dan geven de smalle plooien het een elegante touch. Ze zijn er namelijk in plooibreedtes van 20 mm en 32 mm. Ook monteren we plisségordijnen met smalle plooi vaak in draaikiepramen en serres omdat ze daar prima in passen.

Storend licht in beeldschermen?

Lichtinval kan heel storend zijn als je veel achter een beeldscherm zit. Maar met semi-transparante plisségordijnen los je dat heel gemakkelijk op. Ze belemmeren de meeste lichtinval waardoor ongewenste reflectie niet meer mogelijk is, ook niet als jouw werkkamer ramen op het zuiden heeft!

Extra coating tegen warmte

In ons assortiment is een ruime keuze in semi-transparante plisséstoffen en zijn er veel ook voorzien van een extra coatinglaag. Bijvoorbeeld een weerkaatsende coating die het licht en de warmte weert of die vlamvertragend is.

Plisségordijnen schoonmaken

Heb je geen zin om steeds weer jouw plisségordijnen schoon te moeten maken? Dan vertellen wij je graag dat dat ook niet nodig is; deze gordijnen zijn stofwerend waardoor regelmatig even schoonvegen met een borstel voldoende is. Wil je ze toch een keer wassen? Vraag ons dan om advies via de telefoon of kom langs aan de Pascalweg.

Zonder boren in het kozijn

De semi-transparante plisségordijnen zijn leverbaar met het handige EasyClick-systeem; een gemakkelijke constructie waarbij je de gordijnen zonder boren in het kozijn bevestigt. Leverbaar in verschillende RAL-kleuren, kind-veilig en natuurlijk heel mooi afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft VIS interieur & stijl een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Semi-transparante plisségordijnen op maat gemaakt

Natuurlijk wil je semi-transparante plisségordijnen die wel mooi op maat gemaakt zijn. En dat regelen wij dan ook voor je. We helpen je in onze winkel in Nunspeet eerst een keus te maken uit ons ruime aanbod, meten ze nauwgezet in en laten ze vervolgens vakkundig op maat maken. Maar we beginnen natuurlijk met het bepalen van de juiste stoffen, kom je daarvoor bij ons langs? Wij maken tijd voor je vrij.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl