HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

‘Niet alleen voor raamdecoratie kun je bij ons terecht. Ook voor leuke woonaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres.’

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis.”

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Semi-transparante rolgordijnen zijn blikdicht

Elk interieur wordt ‘blikdicht’ met semi-transparante rolgordijnen; een mooie term die zoveel zegt dat de rolgordijnen licht tegenhouden zonder dat het donker wordt en overdag privacy bieden. Functioneel, bijna overal toepasbaar en ook zeer betaalbaar. Een ideale vorm van raambekleding voor woon- en werkkamers. Dit maatwerk product koop je bij VIS interieur & stijl in Nunspeet.

Ideaal bij beeldschermen

Semi-transparante rolgordijnen zijn ideaal voor de woon- of werkkamer. Ze laten genoeg daglicht door om prettig te kunnen werken, rustig te lezen of ontspannen een film te kijken zonder dat het licht hinderlijk is. En laat je ze afwerken met een coating dan zijn ze isolerend en zonwerend. Met deze rolgordijnen kun je dus altijd ongestoord op de computer werken of rustig ontspannen TV kijken.

Onderlatten als bijzondere afwerking

Wat voor uitstraling jij ook in jouw interieur wenst, het kan met rolgordijnen. Gewoon door de manier waarop je ze laat afwerken, bijvoorbeeld met een mooie onderlat. Kies je voor een onderlat dan geven ze de ruimte meer elan terwijl ze gelijk ook als verzwaringsprofiel dienen en het rolgordijn dus mooi strak laten hangen. De onderlatten zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren die perfect bij de rolgordijnen en jouw interieur pasen. Of laat ze afwerken in vlak aluminium, hout of als design lat. Inspirerende voorbeelden daarvan zie je in onze winkel in Nunspeet.

Aantrekkelijke combinatie met overgordijnen

Wil je dat raamdecoratie behalve mooi ook functioneel is? Dat ze in een ruimte een betere akoestiek creëren en ook nog eens meer privacy bieden dan de transparante rolgordijnen doen? Wil je meer privacy of isolatie? Combineer ze dan met mooie overgordijnen. Een aantrekkelijke combinatie die elk interieur meer warmte en sfeer geeft, een mooi contrast biedt en mogelijk is met zowel rustige als heel opvallende kleuren en dessins. Er zijn wel meer dan 1.250 verschillende gordijnstoffen dus altijd dé perfecte keus voor jou.

Rolgordijnen van dezelfde stof als paneelgordijnen

Als je meerdere vormen van raamdecoratie wilt combineren, kun je ze ook van dezelfde stof laten maken. Zoals bijvoorbeeld rolgordijnen en paneelgordijnen van dezelfde semi-transparante stof. Zo breng je rust en balans in het interieur en heb je mooi passende gordijnen voor de ramen in de ruimte. Natuurlijk wordt alle raamdecoratie mooi op maat gemaakt.

Advies over semi-transparante rolgordijnen

Zoals eerder gezegd, semi-transparante rolgordijnen laten we altijd op maat maken geheel volgens jouw wensen. En voor meer gemak kies je natuurlijk voor elektrische bediening. Daarnaast zijn er ook nog verschillende opties voor een cassette, zijgeleiding en veel meer. Eigenlijk kom je daar alleen niet goed uit. Kom langs in onze woonwinkel en laat je adviseren door een van onze ervaren collega’s.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl