HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Stoffen lamellen bij VIS interieur & stijl in Nunspeet, jouw specialist

Textiel staat garant voor een warme uitstraling en is goed te combineren met de inrichting in huis of kantoor. Stoffen lamellen zijn dus een ideale vorm van raamdecoratie voor elke ruimte. En of je nu een stof zoekt in een rustige basiskleur of juist een trendy tint, je vindt het in ons ruime assortiment, net als veel structuur- en screenstoffen. Kom langs bij onze winkel aan de Pascalweg in Nunspeet en laat je adviseren.

Warmtewerend en brandvertragend

Bij sommige lamellen kan de stof voorzien worden van een weerkaatsende coating. Hierdoor wordt zowel het licht en de warmte optimaal geweerd. Deze stoffen lamellen zijn dus ideaal als raambekleding voor de zonnige kant van het huis. Ze beperken de warmte die de ruimte binnendringt als de zon op de ramen staat. Voor een nog veiliger gevoel kun je ook nog kiezen voor lamellen met brandvertragende stof.

Stoffen lamellen, ook in vochtige ruimtes

Wil je lamellen in een vochtige ruimte, dan ligt de keuze voor stof niet voor de hand. En toch kun je ook sommige stoffen lamellen prima in de badkamer of keuken ophangen. Deze stof is dan vocht- en schimmelwerend en is daardoor heel geschikt voor dit soort ruimtes.

… en werkplekken

De stoffen van lamellen kunnen variëren in dikte, weving en coating. Daardoor zijn er transparante stoffen lamellen die maximale lichtinval in de woning bieden maar ook stoffen lamellen die minder licht doorlaten. Hang je ze op bij jouw werkplek dan heb je nog steeds natuurlijk daglicht terwijl je ongehinderd, zonder reflectie, op het beeldscherm kunt kijken.

Lamelbreedtes

De stoffen lamellen zijn leverbaar in diverse breedtes. Lamellen van 89 en 127 mm zijn voorzien van een verzwaringsgewicht en een ketting. De lamellen van 250 mm breed worden in een lamelrail geplaatst en ogen als een smal paneelgordijn. Bij deze brede stoffen lamellen zijn overigens nog veel meer afwerkingen mogelijk. Kom langs en laat je informeren.

Schoonmaken van stoffen lamellen

Hoe je stoffen lamellen moet schoonmaken varieert per type stof. Sommige kun je reinigen met een zachte borstel, andere met een vochtige doek. En als de stof met de hand wasbaar is dan haal je de lamellen uit de rail en verwijder je de onderketting en verzwaringsplaatjes. Spoel ze na het wassen af met lauw water en hang ze nat terug met de verzwaringslat en onderketting. Natuurlijk adviseren wij jou graag.

VIS interieur & stijl  in Nunspeet, jouw specialist

Voor vele voorbeelden van stoffen lamellen kom je bij onze winkel langs,  aan de Pascal wegin Nunspeet. Onze adviseurs vertellen je graag alles en geven natuurlijk persoonlijk advies en een offerte op maat.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl