Onze beoordeling

Transparante Duette®Shades

Transparante Duette®Shades

Transparante Duette®Shades

157

kleuren

Transparante Duette®Shades adviseer ik samen met gordijnen.

Transparante Duette®Shades verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij MegaTapijt in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Mooi, filteren subtiel en perfect te combineren met andere raamdecoratie, dat zijn transparante Duette®Shades.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Transparante Duette® Shades, ook in afwijkende vormen

De Duette®Shades, bekend van die mooie honingraatstructuur, vind je nu ook in een transparante uitvoering bij MegaTapijt in Nunspeet. In onze winkel tref je vele voorbeelden en krijg je advies op maat. Wil je dus een echte eye-catcher voor jouw interieur dat ook nog eens vele praktische voordelen biedt? Kom dan eens de transparante Duette®Shades bekijken. Ze zorgen voor een subtiele lichtinval, zijn energiebesparend en mooi te combineren met andere raamdecoratie.

Advies voor jou, in Nunspeet

Geen enkel interieur is gelijk maar wat jouw smaak en inrichting ook is, in ons uitgebreide assortiment aan kleuren en stoffen heb je volop keus. En vind je het lastig om te bepalen welke kleur het beste staat in jouw huis? Dan geven onze specialisten je natuurlijk een interieuradvies op maat!

Top-down bottom-up systeem

Hoeveel licht de stof doorlaat is afhankelijk van het verschil in weving, dikte en de coating. De transparante Duette® Shades zorgen in elk interieur voor een maximale lichtinval terwijl ze het licht wel mooi filteren. En wil je meer licht of ongestoord naar buiten kunnen kijken? Dan schuif je ze net zover open als jij dat wilt. Door het handige top-down bottom-up systeem kun je ze op elke plek in het raamkozijn hangen en bedek je bijvoorbeeld maar een gedeelte van het raam, ook handig tegen inkijk van nieuwsgierige blikken. Duette® Shades zijn met dit systeem namelijk zowel aan de boven- als onderzijde onafhankelijk te bedienen.

Combineren met verduisterende gordijnen

Overdag laten de Duette®Shades het licht mooi gefilterd binnen maar ’s avonds bieden ze weinig privacy. Wil je dat toch, combineer ze dan met verduisterende gordijnen. Een stijlvolle combinatie voor jouw interieur die bovendien heel geluiddempend werkt. Bovendien zijn er wel meer dan 1.25o gordijnstoffen in onze collectie dus samen maken we de mooiste combinatie die past bij jouw interieur.

Elektrisch bedienbaar

Duette®Shades kun je op verschillende manieren bedienen zoals elektrisch, met een draaistok of via kindveilige koorden. En de koorden waarmee deze raamdecoratie wordt opgehaald of neergelaten, lopen tussen de stoffen door. Er zijn dus geen gaatjes zichtbaar in de stof.

Energiebesparend, vlamvertragend én stofwerend

Duette®Shades-serie heeft veel stoffen die energiebesparend zijn en daardoor tot wel 25% aan warmteverlies reduceren. Ook zijn er vlamvertragende stoffen en zijn ze brandwerend gemaakt waardoor enkel regelmatig afborstelen al voldoende is. Mocht het toch nodig zijn dan kunnen de meeste gewassen worden. Vraag gerust om advies van jouw vakman, MegaTapijt.

Duette®Shades voor de werkplek

Transparante Duette®Shades zijn natuurlijk ook ideaal voor de werkplek. Het filtert het licht waardoor je overdag in natuurlijk licht kunt werken zonder dat het storend in het beeldscherm schijnt. Een voordeel dat ook geldt voor woonkamers waar je ongeacht of de zon wel of niet schijnt, op de computer wilt werken of televisie wilt kunnen kijken.

Op maat gemaakt

Onze collectie transparante Duette®Shades vind je in onze winkel aan de Pascalweg in Nunspeet. Kom langs en vraag persoonlijk advies terwijl je alle stoffen, kleuren en mogelijkheden zelf kunt bekijken en we je alles graag uitleggen. Parkeren kan voor de deur en we maken graag tijd voor je vrij.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MegaTapijt