HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante paneelgordijnen

tijdelijk 15% korting

op alle raamdecoratie

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Ga voor sfeervolle, transparante paneelgordijnen naar VIS interieur & stijl

Imposant en sfeervol, dat zijn de transparante paneelgordijnen. Zeker bij schuifpuien of grote, hoge ramen waar deze lichtdoorlatende paneelgordijnen goed tot hun recht komen. Ze zijn leverbaar in hoogtes tot wel 3.000 mm en met diverse prints, kleuren en verschillende eigenschappen. Er is dus altijd wel een paneelgordijn dat past in jouw interieur, of dat nu strak en modern is of eerder klassiek of landelijk. Kom bij ons langs in Nunspeet en we laten je het graag zien!

Warmtewerend en vlamvertragend

Paneelgordijnen worden geleverd in verschillende stoffen, van transparant tot geheel verduisterend. Zoek je een gordijn dat nog voldoende zicht naar buiten biedt en gelijktijdig het licht subtiel filtert? Dan kies je voor transparante paneelgordijnen. Sommige van deze gordijnen zijn voorzien van een metallic coating die warmtewerend werkt en velen zijn vlamvertragend.

Reinigen van transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen zijn meestal eenvoudig te reinigen. Kies je er een met een teflon coating, dan is de stof al voorzien van een vuilafstotende beschermlaag. Reiniging is bij deze gordijnen heel gemakkelijk, als het al nodig is. Is er geen coating aangebracht, dan kan er natuurlijk eens een vlek opkomen. Gebeurt dat, probeer het dan te verwijderen met een droge doek of borstel. Ga in ieder geval niet schrobben, hard wrijven of een schoonmaakmiddel gebruiken. En is de vlek hardnekkig, vraag ons dan om advies voor een goede oplossing.

Combineer eens met andere raamdecoratie

Om jouw interieur helemaal af te maken, combineer je de paneelgordijnen met een andere raamdecoratie. Zeker bij transparante paneelgordijnen is een verduisterend rolgordijn een goede optie om ’s avonds toch voldoende privacy te creëren en inkijk te voorkomen. Benieuwd naar de mogelijkheden of andere ideeën? Vraag het dan een van onze adviseurs bij VIS interieur & stijl.

Afwerking van transparante paneelgordijnen

Ook de transparante paneelgordijnen kunnen heel verschillend afgewerkt worden. En dat is wel zo prettig, want zo creëer jij het gordijn dat het beste past bij jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor latjes die je overdwars op de panelen laat bevestigen of combineer semi-transparante stoffen met transparante delen voor een stijlvol effect. En heb je ook kleine ramen in dezelfde ruimte? Dan is het heel mooi om daar rolgordijnen voor te hangen van dezelfde stof als die van de paneelgordijnen. Al dit soort ideeën doe je bij VIS interieur & stijl in Nunspeet en natuurlijk zorgen wij er ook voor dat ze vakkundig en op maat voor jou uitgevoerd worden.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl