HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Transparante rolgordijnen, voor een zachte lichtinval

Transparante rolgordijnen zijn functionele en betaalbare raamdecoraties. Ze combineren ook nog eens heel mooi overgordijnen of paneelgordijnen. Met deze multifunctionele raambekleding breng je jouw interieur snel in de gewenste sfeer. Kom naar onze winkel in Nunspeet voor inspirerende voorbeelden en advies van de vakman.

Rolgordijnen, esthetisch afgewerkt

De afwerking van rolgordijnen kan op verschillende manieren. Met een mooie cassette of juist zijgeleiding, maar ook met fraaie onderlatten die werken als een verzwaringsprofiel en ervoor zorgen dat het rolgordijn mooi strak hangt. Maar natuurlijk hebben de onderlatten ook een esthetische functie en geven ze extra allure aan het interieur. De onderlatten zijn er in verschillende vormen en kleuren, bijvoorbeeld in wit, aluminium of ovaal gestoffeerd. Of kies design plat en strak in meerdere kleuren en zelfs in een houten afwerking.

Combineer met overgordijnen voor meer privacy

Combineer de rolgordijnen met overgordijnen en je creëert meer privacy en een betere akoestiek in de ruimte. Een praktische maar vooral ook mooie combinatie. Want het geeft elk interieur wat meer warmte en sfeer, breekt de horizontale lijnen van het rolgordijn en als je voor een afwijkende kleur of ander dessin kiest, kan het een mooi contrast vormen. Wil je juist wat meer rust rondom het raam? Dan kies je voor een combinatie van bijpassende tinten. Met ons grote assortiment in stoffen, kleuren en dessins is dit allemaal mogelijk. Er zijn meer dan 1.250 verschillende soorten gordijnstoffen. Altijd is er wel een mooie combinatie met transparante rolgordijnen te maken. Laat je hierover goed informeren.

Paneelgordijnen en rolgordijnen van dezelfde stof?

Kun je niet kiezen tussen paneelgordijnen en rolgordijnen? Of heb je ramen waar je liever een paneelgordijn voor hangt en in dezelfde ruimte ook ramen waar je juist een rolgordijn voor nodig hebt? Laat ze dan van dezelfde stof maken. Zo combineer je mooi 2 producten in 1 ruimte en stem je de raamdecoratie perfect af op de mogelijkheden en maten van de ramen.

Op maat gemaakt

De transparante rolgordijnen laten we op maat maken conform jouw wensen. En wil je ze elektrisch bedienbaar? In een cassette of met zijgeleiding? Het is allemaal mogelijk. Kom langs bij VIS interieur & stijl in Nunspeet en we laten je graag de vele mogelijkheden zien. Vanzelfsprekend nemen wij de tijd vrij voor een goed advies zodat je zeker slaagt.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl