HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Transparante vouwgordijnen, ook in Nunspeet

Zoek je transparante vouwgordijnen? Dan ga je naar VIS interieur & stijl, jouw vakman in Nunspeet. Met vouwgordijnen zorg je voor dat beetje meer in elk interieur. Ze zorgen voor warmte en sfeer en zijn ook heel functioneel. Combineer ze bijvoorbeeld met bijpassend gordijnen? Ook dat is mogelijk. Zoek je vouwgordijnen voor een raam in een serre of erker in een afwijkende vorm? We laten ze altijd voor je op maat maken. De keuze is aan jou en die keuze maak je bij ons.

Doorschijnend of blikdicht

Het verschil in weving, stofdikte en coating bepaalt de mate van transparantie van het vouwgordijn. Wil je dat ze het licht mooi verzachten zoals een vitrage, dan kies je voor een transparante stof. Een iets dikkere stof is de semi-transparante. Die is blikdicht en blokkeert het licht zonder dat het te donker wordt. Beide soorten stof bieden ’s avonds te weinig privacy. Wil je dat wel, dan adviseren wij je om ze te combineren met bijvoorbeeld gordijnen. Zo heb je het beste van beide raambekleding.

Altijd perfect op maat gemaakt

Transparante vouwgordijnen worden altijd op maat gemaakt. Vouwgordijnen passen ook in erkers en kleine ramen. Voor de afwerking wordt altijd zorgvuldig naar de gekozen stof gekeken. Je kunt kiezen of je de baleinen aan de voor- of achterzijde wilt en ook de garens worden aan de kleur van de stof aangepast. Bij een stof met doorlopende print worden de baleinen aan de achterzijde geplaatst en met een lint opgestikt zodat het dessin niet wordt onderbroken.

Persoonlijk advies over transparante vouwgordijnen

Is jouw interieur landelijk en warm of meer strak en modern? Voor elke stijl en smaak vind je bij ons prachtige stoffen om te verwerken in de vouwgordijnen. Laat je inspireren door de vele voorbeelden in onze winkel in Nunspeet. De adviseurs vertellen je graag meer.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer en wand kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl