Onze beoordeling

Verduisterende Duette®Shades

Verduisterende Duette®Shades

157

kleuren

Verduisterende Duette®Shades zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Duette®Shades verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij MegaTapijt in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Duette®Shades heen loopt verduisteren ze volledig.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Verduisterende Duette®Shades

Bij MegaTapijt in Nunspeet vind je verduisterende Duette®Shades met de befaamde honingraatstructuur. Deze raamdecoratie is heel geschikt voor de meest uiteenlopende ramen; van heel groot tot heel klein maar ook voor serres, dakramen, lichtkoepels en ramen met afwijkende vormen. En die mooie, handige raamdecoratie is er in veel mooie stoffen en kleuren, sommige met een lichte structuur. Jij kiest de uitvoering die het beste past bij jouw interieur. Wij geven je graag advies over de mogelijkheden.

Gecombineerd met in-between gordijnen

De verduisterende Duette®Shades zijn écht verduisterend doordat zelfs de kleine gaatjes voor de koorden die de stof ophalen, ontbreken. Deze koorden zijn aan de binnenzijde van de honinggraatstructuur verwerkt, superhandig dus. Toch is het voor overdag wellicht iets te donker. In dat geval combineer je dit raamproduct met transparante gordijnen of in-betweens. Zo geef je jouw interieur een stijlvolle look.

Echt donker, ook bij een lichtkoepel of dakraam

Wie op een zolderkamer slaapt of in zijn kamer mooie lichtkoepels heeft, weet dat je slaapritme verstoord kan worden door zonlicht of teveel warmte. Verduisterende Duette®Shades bieden daarin uitkomst. Ze zijn isolerend en geschikt voor elk type raam waardoor ze de ruimte echt donker maken. De bediening van de Duette®Shades is geen enkel probleem, er is volop keus in gemakkelijke bedieningsvormen zodat je ze altijd net zo open of dicht kunt zetten als jij dat wilt.

Verduisterende Duette®Shades schoonmaken

Het schoonmaken van verduisterende Duette®Shades is heel gemakkelijk. Doordat ze stofwerend zijn afgewerkt is het voldoende om ze zo nu en dan af te vegen. Wil je ze een keer wassen, dan kan dat ook bij de meeste stoffen. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor advies van het schoonmaken van jouw raamdecoratie.

Op maat gemaakt bij MegaTapijt in Nunspeet

Verduisterende Duette®Shades die niet perfect aansluiten, zijn natuurlijk niet echt verduisterend. Daarom meten wij ze graag bij jouw thuis op en laten ze op maat maken. Wil je daar meer over weten of zoek je nog naar wooninspiratie? Bezoek onze winkel krijg direct een persoonlijk advies van onze specialisten.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MegaTapijt