HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1483

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Madee

Sereno

Muze

Isola

Mindful

Allium

Isola

Verduisterende gordijnen, echt donker

Met verduisterende gordijnen kun je elke kamer volledig verduisteren. Met een voering in verduisteringsstof zorg je voor een geheel donkere ruimte. Zonlicht krijgt geen kans meer om door de gordijnen heen te schijnen. En dat is wel zo prettig voor de nachtrust! Wil je daar meer over weten? Vraag het dan aan een van onze adviseurs van VIS interieur & stijl in Nunspeet.

Diverse soorten verduisteringsstoffen

Vrijwel elke gordijnstof kan verduisterend gemaakt worden. Sommige stoffen zijn van zichzelf al verduisterend maar zijn ze dat niet, dan zijn deze met voering verduisterend te maken. Hiervoor zijn er vier verschillende verduisteringsstoffen:

  • Basic : een verduisteringsstof ter bescherming
  • Molton : biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft de gordijnen een dikke, rijke uitstraling
  • Dimout : een soepele stof die grotendeels verduistert
  • Blackout: een stof die de gordijnen geheel verduisterend maakt

Kies de juiste plooi

Met een voering van verduisteringsstof worden gordijnen wel zwaarder. Toch kunnen ze meestal wel met de gewenste plooi afgewerkt worden; van een strakke enkele plooi tot de trendy Wave-plooi die het gordijn mooi in golven laat vallen. Wat exact mogelijk is in de gordijnstof gevoerd met de gewenste verduistering, en wat natuurlijk het beste staat bij jouw interieur bespreken we graag met jou in onze winkel in Nunspeet of bij jou thuis. We maken graag een vrijblijvende offerte volgens jouw wensen.

Meer voordelen

Behalve het donker maken van de betreffende kamer, hebben Toppoint verduisterende gordijnen nog veel meer voordelen. Zoals het weren van de warmte of geluiddemping in ruimtes met stenen vloeren en harde wanden. De akoestiek in je kamer zal zeker verbeteren!

Persoonlijk advies bij VIS interieur & stijl in Nunspeet

Ook als je thuis al vouwgordijnen of jaloezieën hebt, dan is dat heel goed te combineren met verduisterende gordijnen. Die combinatie geeft jouw interieur namelijk een warme uitstraling en je profiteert gelijk van de voordelen die deze gordijnen bieden. Ben je op zoek naar een enkel raamproduct dat zowel het licht mooi kan filteren maar ook de kamer kan verduisteren, dan is het Versus gordijn van Toppoint misschien wel iets voor jou. Met dit 2-in-1 Wave gordijn regel je zelf de hoeveelheid licht in de kamer! In Nunspeet staan wij voor je klaar, ervaren adviseurs die graag deze en alle andere mogelijkheden laten zien.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl