HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Ga je voor een stoere, robuste look? Kies dan voor de grotere plissé. Deze heeft een grotere plooidiepte en staat heel mooi bij hoge ramen.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Verduisterende plisségordijnen, ook voor dakramen en lichtkoepels

Is het in jouw slaapkamer echt donker als jij dat wil? Wel als je kiest voor verduisterende plisségordijnen bij onze winkel in Nunspeet, VIS interieur & stijl. In ons assortiment vind je prachtige uitvoeringen en alle plisségordijnen zijn ook heel geschikt voor draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels. Vanaf nu dus nooit meer last van ongewenste lichtinval, waar de ramen zich in jouw slaapkamer ook bevinden!

Licht en privacy met verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen sluiten het licht radicaal buiten. Ideaal dus voor de slaapkamer en kinderkamer maar zeker ook geschikt voor de huiskamer. Alleen wil je die overdag natuurlijk niet helemaal afsluiten voor het daglicht, daarom is het goed te weten dat je ze ook in het midden kunt fixeren met het top-down bottom-up systeem. Zo blokkeer je ongewenste inkijk. Of je combineert ze met mooie transparante gordijnen, voor extra sfeer in huis.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft VIS interieur & stijl een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet koop je verduisterende plisségordijnen

Voor welk type raam je ook verduisterende plisségordijnen zoekt, bij VIS interieur & stijl in Nunspeet vind je passende raamdecoratie. Bijvoorbeeld voor de dakramen op zolder zodat dat een mooie slaapkamer wordt. Verduisterende plisségordijnen zijn beschikbaar in smalle plooien van 20 mm waardoor ze ook op de smalle glaslijsten van die ramen passen. Heb je juist grote raampartijen? Dan adviseren wij je de grotere uitvoering met een plooi van 32 mm.

Voor de studeer- en werkkamer

Licht in het beeldscherm is uitermate storend, maar je wilt de werk- of studeerkamer overdag natuurlijk niet helemaal donker maken met een verduisterend plisségordijn. Toch is dit gordijn in de studeer- of werkkamer een prima optie. Ze zijn immers ook halverwege het raam te fixeren zodat het licht en de inkijk deels geblokkeerd worden. Of je combineert ze met in-between gordijnen die het licht mooi filteren.

Licht- en warmteweerkaatsend

De coatinglaag is een extra voordeel van deze plisségordijnen. Die weerkaatst het licht én de warmte waardoor de ruimte nooit te warm zal worden. En ook als je een vlamvertragend gordijn wilt, heb je in ons assortiment volop keus.

Stofwerende plisségordijnen

De plisségordijnen blijven natuurlijk niet altijd net zo schoon als toen ze opgehangen werden. Toch hoef je ze niet steeds weer te wassen want ze zijn stofwerend gemaakt. Regelmatig afvegen met een borstel is al voldoende. Wil je ze toch een keertje wassen? Vraag ons dan gerust om advies.

Verduisterende plisségordijnen op maat gemaakt door jouw winkel in Nunspeet

Wil jij ook verduisterende plisségordijnen voor jouw slaapkamer of werkkamer? Kom dan VIS interieur & stijl in Nunspeet en laat je adviseren om een keus te kunnen maken uit kleuren, materialen en uitvoering. We vertellen je alles over de bediening, hoe we ze kunnen monteren en natuurlijk hoe we ze voor jou op maat maken nadat ze eerst vakkundig zijn ingemeten. Tot snel.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl