HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VIS interieur & stijl in Nunspeet. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Verduisterende rolgordijnen voor echt donkere kamers

Met verduisterende rolgordijnen kun je elke kamer echt donker maken. En dat is wel zo prettig voor jouw nachtrust of die van de kinderen! Wil je daar meer over weten? Vraag het dan aan een van onze ervaren vakmensen van VIS interieur & stijl in Nunspeet.

Uitgebreid aanbod

De stof van het rolgordijn bepaalt de hoeveelheid licht die het doorlaat. Door verschil in weving, dikte en coating is een rolgordijn van zichzelf al verduisterend of slechts ten dele. Het aanbod in verduisterende rolgordijnen is in onze collectie echter heel uitgebreid, je vindt hier dus eigenlijk altijd wel de juiste raamdecoratie voor jouw ruimtes.

Verduisterende rolgordijnen hebben veel voordelen

Verduisterende rolgordijnen hebben naast het weren van licht nog veel andere voordelen. Zo bevat deze selectie ook een aantal die vlamvertragend zijn. Ideaal dus als je ’s avonds graag nog wat kaarsen brandt en privacy wenst. Wil je ook de warmte weren, dan kies je voor de stof met een thermische coating. En heel handig; sommige zijn voorzien van een vuilafstotende coating zodat het schoonmaken makkelijk is.

Combineer ze met andere gordijnen voor sfeer en privacy

Het blokkeren van het licht is ’s avonds natuurlijk fijn maar ook ‘s ochtends vroeg als je graag wilt uitslapen. Maar stel je overdag ook prijs op jouw privacy zonder dat de ruimte steeds donker moet zijn, dan combineer je de verduisterende rolgordijnen met verschillende andere soorten raamdecoratie, zoals met transparante gordijnen. Of je nu een retro, landelijk of juist stoer of stijlvol interieur hebt, wij weten er altijd een mooie match voor te maken. Kom eens langs en bekijk de uitgebreide collectie.

Geluiddempend en lichtfilterend

De combinatie van rolgordijnen met gordijnen heeft ook een geluiddempende werking die wel zo prettig is voor de akoestiek. En het filtert subtiel het daglicht wat een aangenaam licht overdag geeft en waardoor rustig lezen, TV kijken of werken achter een beeldscherm heel goed mogelijk is.

Alle mogelijkheden van rolgordijnen bij jouw lokale specialist

Met ruim 350m2 winkeloppervlakte is er bij ons altijd veel te zien aan interieurmogelijkheden. En dus ook voor verduisterende rolgordijnen. Kom zelf eens kijken en laat je informeren over rolgordijnen met elektrische bediening, de mogelijkheden ervan voor kleine tot hele grote en brede ramen en hoe ze geschikt gemaakt worden voor draaikiepramen en dakramen. Van stoffen tot techniek en van ideeën tot schetsen, de interieurspecialist in onze zaak kan het je allemaal laten zien, je erover adviseren en het voor je regelen. Kom gerust langs voor advies en offerte op maat.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl