HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Onze openingstijden:
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen geven jouw interieur een bijzonder uitstraling. Ze creëren zowel warmte als sfeer en bieden ook veel privacy, weren de warmte en dempen het geluid. Een ideale vorm van raambekleding dus. Met hulp van de adviseurs in onze winkel in Nunspeet vind je die vouwgordijnen geheel naar jouw smaak.

Voering van verduisterende stof

Sommige stoffen zijn al verduisterend. Maar valt jouw keus op een stof die wat transparanter is en je wilt eigenlijk wel een verduisterend vouwgordijn? Dan laat je deze gewoon voeren met een verduisterende stof. Wat je ook kiest, ze worden altijd op maat gemaakt waarbij het natuurlijk wel belangrijk is dat de voering past bij de stof van het vouwgordijn zelf. Zo moet de krimptolerantie gelijk zijn wil je deze later kunnen reinigen. Wij weten precies wat daarin mogelijk is en zullen je daar ook goed in adviseren.

Klassiek, neutraal, trendkleuren, alles kan

Ook bij verduisterende vouwgordijnen is er een grote keus in stoffen, kleuren en dessins. Van de bekende rustige basiskleuren tot felle trendkleuren. Of je nu een vouwgordijn zoekt voor de slaapkamer, kinderkamer of als basis voor de huiskamer, je vindt altijd de passende stof in onze ruime collectie in de winkel in Nunspeet.

Mooi gecombineerd met gordijnen

Met verduisterende vouwgordijnen weer je het licht en de warmte maar als je ook overdag daglicht in huis wilt, dan heb je waarschijnlijk last van inkijk. Om dit te voorkomen kun je ze combineren met mooie transparante gordijnen in een bijpassende of juist contrasterende tint. Samen bieden ze sfeer en voldoende privacy op elk moment van de dag. Bovendien zorgen ze samen voor geluiddemping waardoor de akoestiek in de ruimte zeker zal verbeteren.

Verduisterende vouwgordijnen: op maat gemaakt

Heb je een keus kunnen maken, dan laten wij de verduisterende vouwgordijnen altijd op maat maken. Zo heb je altijd raamdecoratie die perfect passend is. En doordat het maatwerk is, is de afwerking ook altijd uitstekend. Zo zorgen de vakmensen in het atelier ervoor dat de baleinen aan de kleur worden aangepast en dat bij een doorlopend dessin het lint aan de achterzijde komt zodat het dessin niet wordt onderbroken.

Vraag onze vakmensen om advies over verduisterende vouwgordijnen

Onze ervaren adviseurs geven je graag persoonlijk en deskundig advies waarbij we luisteren  naar jouw wensen, bepalen we de stijl en bekijken we de mogelijkheden van het huis. Maak vrijblijvend een afspraak en bezoek ons dan aan de Pascalweg in Nunspeet. Tot ziens!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl