HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij VIS interieur & stijl in Nunspeet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Onze openingstijden: 
di t/m vr :
10.00 – 17.00 uur
za: 09:30 – 15:30 uur
ma & zo : gesloten

Vouwgordijnen kunnen altijd

Vouwgordijnen passen bij iedere stijl, dus ook de stijl die jij thuis hebt. Met onze vouwgordijnen zijn alle stijlen mogelijk! Kom langs bij VIS interieur & stijl in Nunspeet en we helpen je graag kiezen welke stof, kleur en dessin jij het mooiste vindt voor bij jouw in huis. Denk bijvoorbeeld ook aan de plaatsing van de baleinen.

Kwaliteit en gemak

Onze maatwerk vouwgordijnen van het merk Toppoint en van zeer hoge kwaliteit materialen. Ze zijn zorgvuldig afgewerkt met blind gezoomde zijzomen, stevige aluminium baleinen die niet doorbuigen en net als de gebruikte garens zijn afgestemd op de kleur van de stof. Door de toegepaste ophaaltechniek kunnen we vouwgordijnen leveren van wel 3,20 meter hoog en 5 meter breed. De handbediende exemplaren worden met een sterke rvs ketting geleverd maar elektrisch bediend hoort ook tot de mogelijkheden. Laat je goed informeren.

Veel opties voor licht en privacy

Vouwgordijnen bieden veel mogelijkheden qua lichtinval en privacy. Zo kun je ze in een transparante of semi-transparante stof laten maken zodat ze het licht mooi filteren en overdag de inkijk hinderen. Of je laat de stof voeren met een verduisterende voering. Dat is ideaal voor het slaapkamerraam.

Combineer met overgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn overdag prachtig maar bieden ’s avonds wil je natuurlijk minder inkijk. Maak dan een mooie combinatie met overgordijnen die je laat voeren met een verduisterende stof. In onze winkel in Nunspeet adviseren je graag en zie je direct de vele stoffen, kleuren en dessins. Zo maken we de perfecte combinatie voor jouw interieur!

Vouwgordijnen, voor elk type raam

In elk raam en bij elke vensterbank, vouwgordijnen zijn hierbij heel geschikt als raamdecoratie. Dankzij de kwalitatieve stoffen die gebruikt worden, voorkomen ze ook veel warmteverlies via de ramen. Dat is zeker gunstig voor de energiekosten! Het belangrijkste om vouwgordijnen te kiezen is toch wel dat ze sfeermakers in elk interieur zijn en tot een breedte van 5 meter aaneen gemaakt kunnen worden.

Reiniging

Stoffen vouwgordijnen reinig je eenvoudig zelf. Laat ze volledig naar beneden zakken en verwijder de baleinen en de onderlat. Vervolgens verwijder je de stof van het systeem en maak je het schoon conform het wasvoorschrift. Volg de instructies van dit label nauwgezet om krimp te voorkomen. Na het reinigen plaats je het nog vochtige gordijn terug op het klittenband en breng je de baleinen en verzwaringslat weer aan. Laat het vouwgordijn volledig drogen. Let wel op: zolang de stof nog vochtig is mag het vouwgordijn niet opgetrokken worden!

Vouwgordijnen bij VIS interieur & stijl in Nunspeet

Natuurlijk wil je wel vouwgordijnen die heel goed passen bij jouw interieur. En daarom geven wij persoonlijk advies en de vouwgordijnen worden altijd op maat gemaakt. Graag tot ziens in onze winkel in Nunspeet. Van persoonlijk advies tot vakkundig inmeten en plaatsen, wij regelen het voor je.

 

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VIS interieur & stijl