Onze beoordeling

Paneelgordijnen

ideaal aan te passen

Paneelgordijnen

ideaal aan te passen

78

kleuren

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi Transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingstijden:

di t/m za:
10.00 – 17.30 uur
zo & ma: gesloten

Paneelgordijnen, de meest functionele gordijnen voor elk interieur

Paneelgordijnen zijn niet alleen bijzonder stijlvol, ze staan ook bekend om de vele functionaliteiten. Zo kun je ze gebruiken als raambekleding, scheidingswand in een ruimte en ter decoratie. En zoek je een praktische en mooie oplossing voor de ramen bij schuifpuien of hele grote raampartijen? Ook dan zijn panelen ideaal. En met de vele mogelijke uitvoeringen zijn ze geschikt voor elk interieur.

Licht en privacy

Wil je op speelse wijze de lichtinval in een kamer regelen? Dan doe je dat eenvoudig met paneelgordijnen. Elk paneel is individueel te bedienen en kan op verschillende posities neergezet worden. Zo regel je gemakkelijk zelf het licht en de privacy in de ruimte zoals jij dat wenst.

Als scheidingswand

Grote ruimtes kunnen soms zo groot zijn, dat ze niet praktisch meer zijn. Met een paneelgordijn als scheidingswand, een zogeheten roomdivider, verdeel je de ruimte dan eenvoudig in twee kleinere ruimtes. En doordat elk paneel apart te verschuiven is, zijn ze op elke gewenste plek neer te zetten. Superhandig dus, of dat nu thuis is of op kantoor.

In combinatie met een schuifpui

Een grote schuifpui is prachtig voor een mooi uitzicht en veel lichtinval. Maar soms is dat licht en de inkijk teveel. Paneelgordijnen zijn dan de ideale raambekleding; ook als je de schuifpui openzet schuif je de panelen zover opzij dat de doorgang vrij blijft. De rest van de ramen blijven dan bedekt zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld als je het felle zonlicht wilt weren of wat privacy wenst. En wil je wel de paneelgordijnen openschuiven maar ben je niet zo blij met alle inkomende pollen en insecten? Dan plaats je er gelijk een hordeur. Samen met de paneelgordijnen gaat dat prima bij de schuifpui.

Voor grote, hoge ramen

Ook bij een ruimte met grote, hoge ramen kun je kiezen voor panelen. Deze zijn namelijk leverbaar tot 3.000 mm hoog en 1300 mm breed. De bediening kan zowel hand- als koordbediend en gaat geruisloos. Heel geschikt dus voor grote, hoge raampartijen.

Verschillende stofsoorten in één paneel

Een ander fijn voordeel van paneelgordijnen is dat je verschillende kleuren en diverse stofsoorten in één paneel kunt verwerken. Zo kun je kiezen voor verschillende kleurenpaletten waarmee je de panelen geheel kunt afstemmen op de stijl van jouw interieur. Of je varieert in transparantie; kies bijvoorbeeld voor een verduisterende stof onderin en een transparante stof bovenin het paneel.

Maatwerk

Paneelgordijnen kunnen altijd op maat gemaakt worden maar het belangrijkste is om eerst te bepalen welke uitvoering het beste past bij jouw smaak, interieur en voldoet aan jouw wensen. Ga daarom eens langs bij de specialist bij jou in de buurt. Deze weet alles van raamdecoratie en kan je diverse voorbeelden ter inspiratie laten zien. Heb je jouw keuze gemaakt dan komt de specialist het bij jou inmeten, maken wij de paneelgordijnen op maat en worden ze vervolgens geïnstalleerd. Thuis of op kantoor, om nog heel lang plezier van te hebben.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon