HIER TE KOOP

Plisségordijnen

mooi te combineren

Plisségordijnen

mooi te combineren

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Plisségordijnen voor vrijwel elk type raam

Plisségordijnen zijn een bijzonder elegante raamdecoratie. Bovendien kunnen ze in vrijwel elk type raam geplaatst worden. Door de smalle (32 mm) en zeer smalle (20 mm) plooibreedtes passen ze niet alleen in ramen met smalle kozijnen maar ook in draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels. Meer informatie daarover en natuurlijk persoonlijk advies haal je bij jouw lokale specialist.

Transparant, semi-transparant en verduisterend

De plissés zijn verkrijgbaar in talloze stoffen en structuren en in heel veel kleuren. Van transparant en semi-transparant tot verduisterend en sommige met speciale coatings waardoor ze licht- en warmtewerend zijn en soms ook vuilafstotend.

Ook voor dakramen, tuimelramen en lichtkoepels

Niet-standaard ramen kunnen heel lastig te bekleden zijn met raamdecoratie. Maar dat geldt niet voor de plisségordijnen. Door het gebruik van zijgeleiding passen ze op allerlei lastige ramen zoals draaikiepramen, tuimelramen, lichtkoepels en ook dakramen. Slaap je op zolder en kies je daar voor verduisterende plissés? Dan weet je in ieder geval zeker dat je niet meer door ongewenste lichtinval gewekt wordt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Jouw Toppoint dealer informeert je hier graag over.

Bediening van plisségordijn: met stang, stok, ketting of elektrisch

Om plisségordijnen ook bij hoge ramen of dakramen in de gewenste stand te kunnen zetten, heb je de keuze uit diverse bedieningsvormen, zoals; de gewone koord- of kettingbediening tot een draaistang, bedieningsstok en elektrobediening.

Gecombineerd met gordijnen

Wil je plisségordijnen in jouw interieur, dan hoef je niet per se te kiezen voor de verduisterende variant. Je kunt immers net zo goed de transparante plissés combineren met gevoerde overgordijnen. Dat geeft niet alleen meer sfeer en privacy als jij dat wenst, het dempt ook meteen het geluid en houdt de warmte buiten. En overdag filteren ze het licht en kunnen ze op elke gewenste stand worden gezet. Bijvoorbeeld in het midden van het raam zodat directe inkijk gehinderd wordt.

Interieuradvies bij plisségordijnen

Passen ze ook mooi bij jou thuis? Laat je informeren over alle mogelijkheden en bekijk de diverse stoffen en tinten bij de specialist bij jou in de buurt. Hij geeft je graag persoonlijk interieuradvies en meet de ramen voor je in.

 

Vloeren

ook bij MrWoon