HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

Aluminium jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

Aluminium jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

243

kleuren

Ik adviseer Scala® aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Aluminium jaloezieën, overal mooi!

Aluminium jaloezieën zijn overal mooi! Stijlvol, strak en heel erg praktisch, ze passen bij elke woonstijl en in elke ruimte. Kom langs bij Woonboulevard Poortvliet en we laten je in onze grote showroom graag de vele mogelijkheden zien. Kun je niet kiezen? Geen probleem, onze woonexperts zijn er om jou persoonlijk te adviseren en inspireren.

Aluminium jaloezieën van Scala®

Bij Woonboulevard Poortvliet vind je de aluminium jaloezieën van Scala®. Een kwaliteitsmerk dat je herkent aan het strakke design. Deze jaloezieën zijn geheel van aluminium gemaakt waardoor ze er mooi uit blijven zien en soepel blijven werken. Het gesloten bovenprofiel zorgt ervoor dat er geen stof of vuil in het binnenwerk komt. En de onderlat is fraai afgerond waardoor het altijd mooi aansluit, zoals op een vensterbank. Heb jij een voorkeur voor kwaliteit en design? Dan zijn de aluminium jaloezieën van Scala® echt iets voor jou! De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Ideale raamdecoratie voor de vochtige ruimte

Aluminium jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie voor vochtige ruimtes. Wil je iets voor het raam in de badkamer of keuken dat modern is, van strak design en hoge kwaliteit? Dan raden we je deze jaloezieën zijn. Van 100% aluminium en daardoor geheel roestvrij!

Van smal tot breed en van klein tot extragroot

De aluminium jaloezieën zijn er in meerdere lamelbreedtes; de smalste is slechts 16 mm breed terwijl de breedste lamel maar liefst 70 mm is. Wil je de robuuste uitstraling van aluminium extra benadrukken? Dan kies je voor de bredere lamellen. Een meer elegante look krijg je met de smallere die overigens meestal ook mooier staan in kleinere ramen. In al deze lamelbreedtes zijn de aluminium jaloezieën leverbaar tot een breedte van 4 meter en een hoogte van 4 meter. Wil je jaloezieën voor een nog groter raam? Dan hebben we de Scala® XL7. Dit extragrote aluminium jaloezie kan tot bijna 7 meter breed gemaakt worden en heeft lamelbreedtes van 50 en 70 mm breed.

Soepel in bediening

Voor de bediening heb je bij de aluminium jaloezieën de keuze uit een koord, een mono-ketting en elektrische bediening. Alle drie werken ze even soepel, wat je kiest is dus aan jou. De mono-ketting ziet er chique uit en kan in meerdere kleuren geleverd worden. Kies je voor elektrisch, dan zijn de jaloezieën ook op afstand te bedienen.

Aluminium jaloezieën voor jouw interieur

Laat de aluminium jaloezieën helemaal naar wens en passend bij jouw interieur maken. Bijvoorbeeld als je de jaloezieën combineert met in-betweens. Ook zijn de Scala® jaloezieën altijd kleurgecoördineerd wat betekent dat alles qua kleur op elkaar afgestemd is. Dit geeft het geheel een rustige uitstraling. Heeft meer kleur jouw voorkeur? Dan kunnen we ze ook in meerdere kleuren laten samenstellen. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld kiezen voor ladderbanden, mogelijk bij de 50 en 70mm brede lamellen. Die ladderbanden zijn er in veel kleuren zodat je ze mooi kunt afstemmen op het interieur of op de andere raamdecoratie. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

EasyClick, voor jaloezieën in draaikiepramen

Wil je aluminium jaloezieën voor draaikiepramen? Dan raden we je EasyClick aan. Een handig montagesysteem waarin de smalle lamellen van 25 mm, goed passen. Ze blijven daarin strak tegen het raam bevestigd, ook als het raam gekanteld is.

Aluminium jaloezieën, bij Woonboulevard Poortvliet XXL

De mooiste aluminium jaloezieën voor jouw interieur? Die vind je bij Woonboulevard Poortvliet XXL! Kom langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en altijd staat ons team van woonexperts voor je klaar. Voor persoonlijk advies, vakkundig inmeten en monteren en altijd volop inspiratie ben je welkom bij ons aan de Paasdijkweg.

‘Wij zijn wonen’

Interieuradvies

zeker bij Woonboulevard Poortvliet