HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

bij Woonboulevard Poortvliet

Aluminium lamellen

bij Woonboulevard Poortvliet

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Woonboulevard Poortvliet heeft alles in huis voor je inrichting en ze geven dat uitstekend advies!”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Aluminium lamellen; stoere raamdecoratie

Stoere raamdecoratie? Dat zijn de aluminium lamellen van Toppoint die je vindt bij de Woonboulevard Poortvliet. In onze showroom van 50.000 m2 met de mooiste woontrends hebben we ook de uitgebreide Toppoint-collectie met aluminium lamellen die bekend staat om de robuuste en duurzame eigenschappen. Kom langs, we laten je het graag zelf zien!

Lamellen voor vochtige ruimtes

Doordat de aluminium lamellen van Toppoint geheel van aluminium gemaakt zijn, zijn ze ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes. Ze zien er namelijk niet alleen robuust uit, ze zijn het ook! Het aluminium is sterk en zal niet roesten. Wil jij stoere raamdecoratie in de badkamer of keuken? Dan hebben wij deze aluminium lamellen voor je!

Licht of privacy in een handomdraai

Natuurlijk regel je ook met aluminium lamellen het licht en privacy in een handomdraai. Open of sluit ze gewoon net zo ver als jij dat wil. En weet je dat deze lamellen ook een handige raamwasfunctie hebben? Daarmee ontkoppel je ze in een keer zodat de ramen vrij zijn en je makkelijk bij de ramen kunt.

Gemakkelijk schoongemaakt

Aluminium lamellen zijn zo schoongemaakt. Klik ze uit de rails, leg ze op een vlakke, rechte ondergrond en maak ze schoon met een zachte doek en een sopje. Even drogen en je hangt ze zo weer terug in de rails. Gemakkelijk toch?

Aluminium lamellen, voor elk type raam

Lamellen zijn recht maar heel veel ramen zijn dat niet. Toch kun je lamellen voor elk type raam hangen. Ook de aluminium lamellen! Of je nu schuine, hele brede of hele hoge ramen hebt, voor deze lamellen is het geen probleem. Wij maken ze altijd op maat. Met de aluminium lamellen kan dat bijvoorbeeld tot wel een breedte van 6 meter. En daarbij heb je de keus uit verschillende lamelbreedtes, jij kiest dus net wat jij het mooiste vindt! Vind je het lastig kiezen? Dan is ons team van woonexperts er om je te adviseren. Vraag ons gerust om persoonlijk interieuradvies!

Stoer en mooi bij andere materialen

Aluminium is een stoer materiaal dat goed combineert met heel andere materialen. Kies voor deze lamellen in een interieur met bijvoorbeeld beton, hout of stof en je creëert een contrast dat zorgt voor een eigen, warme sfeer. Mix en match dus met materialen! Combineer het harde aluminium bijvoorbeeld met het natuurlijke hout of met een zachte stof. Zo’n contrast doet het altijd goed in elk interieur en wij zijn er om ook jouw woonstijl hierin te vinden.

Woonideeën en persoonlijk interieuradvies bij Woonboulevard Poortvliet

Bij Woonboulevard Poortvliet vind je volop inspirerende woonideeën en staan we voor je klaar met persoonlijk interieuradvies. Wil je weten hoe je de mooie, robuuste aluminium lamellen goed kunt toepassen in jouw interieur? Vraag het ons! We zijn er van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur is genoeg gratis parkeergelegenheid.

‘Wij zijn wonen’

Meetservice