HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen, perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel bij Woonboulevard Poortvliet is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Iso Plissé® gordijnen, past bij elk raam

Iso Plissé® gordijnen zijn elegant en geschikt voor elk raam. Ongeacht de vorm. En deze stijlvolle raamdecoratie is ook nog eens energiebesparend. Van transparant tot verduisterend, bij Woonboulevard Poortvliet XXL vind je altijd de Iso Plissé® gordijnen voor jouw interieur.

Raamdecoratie met veel voordelen

De Iso Plissé® hebben veel voordelen. Deze raamdecoratie blijft bijvoorbeeld lang mooi omdat ze antistatisch en stofwerend zijn. Ook zorgen ze ervoor dat het binnen aangenaam blijft omdat ze isoleren, zowel bij kou als bij warmte. En doordat de Iso Plissé® zo flexibel zijn, kunnen ze voor vrijwel elke vorm op maat gemaakt worden, ze passen dus bij elk raam. Natuurlijk heb je met de Iso Plissé® ook de keus uit de bekende stofsoorten; van lichtdoorlatend tot verduisterend. En zoek je raamdecoratie die het licht echt goed filtert, bijvoorbeeld voor bij een werkplek of bij een beeldscherm? Dan zit je met de Iso Plissé® altijd goed. Die voldoen aan de Europese normen voor lichttransmissie; een norm die aangeeft hoeveel licht raamdecoratie mag doorlaten. Perfect voor de werkplek dus!

Elektrisch bedienbare Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen zijn gemakkelijk te bedienen. Je kunt kiezen voor een koord, een stok, draaistang of handgreep. Voor plekken waar het extra veilig moet zijn, hebben we ook de SmartCord®, dat is een bedieningskoord waarbij het koord altijd dezelfde lengte behoudt. Wil je liever elektrisch bedienbare raamdecoratie? Dan regelen we dat. Je kunt ze dan openen en sluiten met een afstandsbediening of met een app.

Energiebesparende raamdecoratie: tot wel 25%

Je herkent de Iso Plissé® aan de honingraatstructuur. Hierdoor heeft dit raamproduct een luxe uitstraling. Maar het zorgt er ook voor dat er een stilstaande luchtlaag ontstaat. Hierdoor kan de warmte niet meer via de ramen verdwijnen en bespaar jij in huis energie. En die energiebesparing kan wel 25% zijn! Met Iso Plissé® creëer je eigenlijk een extra laag isolatie voor de ramen.

Montage

Doordat de Iso Plissé® voor elk type raam geschikt zijn, maakt het niet uit als je een raam hebt dat niet rechthoekig is. Wij zorgen ervoor dat de Iso Plissé® gordijnen mooi op maat gemaakt worden. Of dat nu voor een koepelraam is, een trapezevormig raam of een halfrond raam. Een raam met een andere uitdaging is het draaikiepraam. Dit rechthoekige raam komt heel veel voor maar lijkt niet altijd handig voor raamdecoratie. Toch hebben wij ook hier een passende oplossing voor: EasyClick. Dat is een handig montagesysteem dat we in de kozijnen bevestigen zonder te boren of schroeven. De Iso Plissé® passen hier perfect in waardoor ze altijd strak tegen het raam aan zitten, ook als het raam openstaat. Deze manier van monteren kan ook bij dakramen en andere ramen met een smalle glaslijst. Past zelfs EasyClick niet? Dan raden we je TruFit® aan. Daarbij worden de zijprofielen op de ruiten geplakt en komt de smalle Iso Plissé® gordijnen ertussen. Wat het meest geschikt is voor montage bij jou thuis? Kom langs en vraag het onze woonexperts.

Variaties met Iso Plissé® gordijnen

Met Iso Plissé® gordijnen als raamdecoratie heb je veel keus. Ze zijn er in top-down bottom-up, enkel top-down en het Day & Night-model. Top-down betekent dat het gordijnpakket in het kozijn enkel van boven naar beneden gesloten wordt. Bij top-down, bottom-up beweegt het beide kanten op; zowel naar beneden als naar boven. Hierdoor kun je de Iso Plissé® op elke gewenste hoogte in het kozijn vastzetten. Het Day & Night-model is een unieke variant waarin twee gordijnstoffen samen in een pakket geplaatst worden. Je hebt dan een verduisterende en een transparante gordijnstof ineen zodat je voor elk moment van de dag de juiste raamdecoratie hebt.

Iso Plissé® gordijnen voor jouw interieur, bij Woonboulevard Poortvliet

Ontdek de mooiste Iso Plissé® gordijnen voor jouw interieur bij Woonboulevard Poortvliet in Zeeland. Met wel 50.000 m2 aan woontrends en een enthousiast team van woonexperts vind je hier alles voor jouw interieur en krijg je antwoord op al jouw woonvragen. Kom dus snel langs en laat je informeren en inspireren. Bij de woonboulevard is volop gratis parkeergelegenheid en in de brasserie kun je terecht voor een fijne kop koffie. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Advies op maat