HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Duo rolgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Duo rolgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

75

kleuren

Combineren? Zeker met gordijnen heel mooi.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.“.

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Duo-rolgordijnen, altijd de juiste sfeer in huis

Duo-rolgordijnen zijn altijd goed; ze zorgen voor de juiste sfeer op elk moment van de dag maar bieden je ook privacy of mooi gefilterd licht als je daar behoefte aan hebt. Een ideaal raamproduct dus. Wil je weten hoe dit eruit ziet, of welke uitvoering goed past bij jouw woonstijl? Bezoek dan Woonboulevard Poortvliet. Hier vind je een ruime collectie aan duo-rolgordijnen!

Duo-rolgordijnen = dubbel zo mooi

Duo-rolgordijnen zijn rolgordijnen met twee stofsoorten ineen. De gordijnstof bestaat uit afwisselend een transparant en een niet-transparante strook. Jij bepaalt de kleur, de stofsoort en het dessin, voor zowel de transparante als niet-transparante gordijnstof. En die stoffen zijn er in tal van uitvoeringen; van glad tot robuust en effen of met een patroon. Dubbel de keus, dus ook dubbel zo mooi! Met een duo-rolgordijn heb je altijd een raamproduct dat helemaal past bij jouw woonstijl!

Technische details

Bij de duo-rolgordijnen zijn de technische details er ook in meerdere varianten. Zoals de cassette en het montageprofiel, die kunnen in gelakt wit of geanodiseerd aluminium geleverd worden. Het kapje aan de zijkanten kan in een kleur naar keuze en de onderlat in massief aluminium of als brede designlat.

Zo combineer je duo-rolgordijnen

Meer sfeer met duo-rolgordijnen creëer je door ze te combineren met gordijnen. Wil je een strakke look? Kies dan een set in dezelfde kleur of dezelfde stof. Wil je liever meer contrast? Dan combineer je het duo-rolgordijn met een gordijn in een andere tint of met een ander patroon. Vind je dat de akoestiek in huis wel wat beter kan? Combineer je duo-rolgordijnen dan met dikke gordijnen of overgordijnen. Als je het lastig vindt om een mooie combinatie zelf samen te stellen, bezoek dan de woonboulevard en we helpen je graag met ons interieuradvies en veel voorbeelden ter inspiratie.

Duo-rolgordijnen; met afstandsbediening of een app

De bediening van duo-rolgordijnen gaat zoals jij dat wil; met de hand of elektrisch. Handbediend gebeurt met een mooie metalen ketting in een stijlvolle look naar keuze. Kies je voor het gemak van elektrische bediening? Dan heb je de keuze uit bediening via een afstandsbediening of met een app. Je hebt hiervoor geen aansluitpunt vlakbij de rolgordijnen nodig. Wel is een smart home hub nodig als je ze wilt openen en sluiten met de app. Hoe dat werkt, leggen we je graag uit bij ons op de woonboulevard.

Vind de duo-rolgordijnen voor jouw huis bij Woonboulevard Poortvliet

Voor veel voorbeelden van duo-rolgordijnen en heel veel inspiratie kom je naar Woonboulevard Poortvliet. Wij helpen jou de rolgordijnen te vinden die passen bij jouw interieur. Onze woonexperts zorgen er met persoonlijk interieuradvies voor dat je de uitvoering vindt die perfect matcht met jouw smaak en woonstijl. Kom je snel eens langs? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

 

‘Wij zijn wonen’

Onze showroom

Advies op maat

Meetservice