HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick

bij Woonboulevard Poortvliet

EasyClick

bij Woonboulevard Poortvliet

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren plissé, Duette®Shades en aluminium jaloezieën'

Klantervaring

“Goed adres voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette®Shades.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

EasyClick, montage voor raamdecoratie

EasyClick is een handig en gemakkelijk montagesysteem voor raamdecoratie. Je hoeft niet te boren en niet te schroeven. Met EasyClick heb je dus geen gaatjes in de kozijnen! Je bevestigt hiermee Duette®Shades, plisségordijnen en aluminium jaloezieën in de kozijnen. En moeten ze er weer even uit? Dan gaat dat in een handomdraai. Bezoek Woonboulevard Poortvliet en we laten je graag dit mooie en handige frame zien.

Plak, klik, klaar

Met EasyClick is montage van raamdecoratie echt heel gemakkelijk. Het werkt namelijk als volgt: we plakken klittenband of magneetband op de kozijnen. Het aluminium frame van EasyClick, ‘klikken’ we daar dan tegenaan. En je bent klaar. In het frame zit al het raamproduct van jouw keuze, de Duettes, plissés of jaloezieën. Wil je het frame er even uit hebben? Dan til je het zo met twee handen uit de kozijnen. EasyClick is heel licht maar wel erg stevig. Je zet het gemakkelijk zelf in en uit de kozijnen terwijl de raamdecoratie mooi en strak blijft zitten en je kozijnen niet beschadigen.

De voordelen van EasyClick

Dit handige montagesysteem heeft veel voordelen. Zoals dat je met EasyClick raamdecoratie kunt monteren zonder dat er gaatjes in de kozijnen komen. Het past in heel veel ramen, ook in de ramen met smalle kozijnen zoals een draaikiepraam. Met EasyClick blijft het raamproduct ook altijd mooi strak voor de ramen zitten, ook als het raam gekanteld is zoals bij zo’n draaikiepraam. Het frame is van aluminium dus heel sterk en daardoor ook geschikt voor vochtige ruimtes. Bovendien is het heel mooi afgewerkt en in meerdere RAL-kleuren verkrijgbaar. Het staat dus ook gewoon mooi in je interieur! En doordat er geen loshangende koorden of kettingen bij zitten, is het ook heel veilig om te gebruiken in kinderkamers.

Voor houten, kunststof en aluminium kozijnen

EasyClick is geschikt voor houten, kunststof en aluminium kozijnen. En zeker bij die laatste twee, de kunststof en aluminium kozijnen, is het natuurlijk ideaal dat je daarin je raamdecoratie kunt plaatsen zonder dat je erin hoeft te boren of schroeven. Met EasyClick houd je de kozijnen mooi en heel!

Bij Duette®Shades, plisségordijnen en jaloezieën

Aluminium jaloezieën, plisségordijnen of Duette®Shades  kunnen met EasyClick op de raamkozijnen van jouw huis gemonteerd worden. Daarbij heb je met de Duettes en plissés de keuze uit alle varianten. Ook als ze top-down, bottom-up gemaakt zijn. De aluminium jaloezieën in EasyClick worden geleverd met een transparante handgreep en tuimelstang.

EasyClick bij Woonboulevard Poortvliet

Bevestig je raamdecoratie mooi en gemakkelijk met EasyClick. Het montagesysteem voor Duette®Shades, plisségordijnen en aluminium jaloezieën. Dit mooie frame vind je bij Woonboulevard Poortvliet. Onze woonexperts staan hier voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag om je dit strakke en sterke montagesysteem te tonen en je er veel meer over te vertellen. Zien we je snel?

‘Wij zijn wonen’