HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

‘Wij zijn wonen’

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Piramide

Donegal

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

'Ik maak graag tijd voor je vrij.'

Muze XL

Loux

Inbetween Royal

Highlands en Inbetween Royal

Nappa

Gordijnen, sfeerbepalend in elk interieur

Gordijnen zijn absoluut sfeerbepalend, in elk interieur. Dan wil je natuurlijk ook de mooiste gordijnen die goed passen bij jouw woonstijl. Die vind je bij Woonboulevard Poortvliet XXL. Op 50.000 m2 hebben we hier alle woontrends, een heel team aan woonexperts en een heel ruime collectie van prachtige gordijnen. Of je nu van retro houdt, klassiek, modern, industrieel of iets heel anders, wij hebben het. Kom dus snel langs voor heel veel wooninspiratie. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

1.500+ gordijnstoffen

Met meer dan 1.500 gordijnstoffen hebben we gegarandeerd ook de gordijnen die jij zoekt. Van elegant en verfijnd tot stoer en robuust, met glanzende, soepele stoffen maar ook grof geweven en puur linnen. We laten je graag kennismaken met de mooiste transparante gordijnen, fijne in-betweens en dikke overgordijnen. Heeft superstrak of heel innovatief jouw voorkeur? Ook dan kun je bij ons terecht. Ontdek de strak gevouwen Sharp Wave® of het innovatieve Versus® gordijn, absoluut uniek en van hoge kwaliteit. Op de woonboulevard in Poortvliet vind je het allemaal, we zijn dan ook niet voor niets gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën!

Fijne akoestiek met gordijnen

Gordijnen zorgen ook voor een fijne akoestiek in elke kamer. De gordijnstof werkt namelijk geluiddempend. En met dikkere gordijnstoffen, zoals velours of overgordijnen, is dat effect nog sterker. Hoe zwaarder de gordijnen, hoe beter de akoestiek. Wil je wel een aangenaam geluid in huis maar liever geen dikke of zware gordijnen? Dan kun je deze raamdecoratie ook combineren. Hang dan bijvoorbeeld een mooie in-between met een dunner gordijn voor de ramen. Door de twee lagen gordijnstof wordt het geluid ook gedempt terwijl je wel de uitstraling hebt die je graag wil. De mogelijkheden met combinaties van gordijnen zijn eindeloos, wij helpen je graag de mooiste combinatie samen te stellen.

Isolerend

Ook qua isolatie werken gordijnen heel goed. Via de ramen kan wel de helft van alle warmte in huis verloren gaan. Maar gordijnen voor de ramen isoleren. Het warmteverlies wordt daardoor veel minder. Daarbij geldt wel dat hoe dikker de gordijnstof is, hoe meer het isoleert. Wil je een lagere energierekening? Dan helpt het als je gordijnen van een dikke stof of gevoerde gordijnen voor de ramen hangt.

Gordijnen voor de keuken- of badkamerramen

Gewone gordijnen zijn niet geschikt voor de keuken of badkamer; daar is het te vochtig voor een gewone gordijnstof. Wil je wel gordijnen ophangen voor het keuken- of badkamerraam? Dan kan dat als je kiest voor speciale gordijnstof die vocht- en schimmelwerend is. Bij Woonboulevard Poortvliet vind je die gordijnen; gemaakt van screendoek. Deze zijn geweven van een hightech polyester en daardoor heel erg sterk. Ook is de kleurechtheid heel hoog en zijn ze brandvertragend. Gordijnen van screendoek zijn dus niet alleen ideaal voor de keuken of badkamer, je kunt ze ook buiten hangen!

Gordijnen voeren

Door gordijnen te laten voeren, maak je ze verduisterend en bescherm je ze tegen verkleuring door het zonlicht. Ook worden gevoerde gordijnen hierdoor nog beter isolerend. Wil je dat het echt donker in huis is als jij dat wenst? Dan kies je voor verduisterende of voor gevoerde gordijnen. Wij regelen dat voor je waarbij we er goed op letten dat de voeringstof perfect past bij de gordijnstof, bijvoorbeeld door voor dezelfde krimptolerantie te kiezen. En weet je dat er ook een verduisterend raamproduct bestaat dat overdag het licht aangenaam filtert? Dat is de Versus®; een 2-in-1 wavegordijn dat bestaat uit transparante gordijnstof en verduisterende lamellen.

Woonboulevard Poortvliet: voor elk gordijn in elke ruimte

Voor de grootste keus in gordijnen ga je naar Woonboulevard Poortvliet. Hier vind je alles op het gebied van wonen en een vakkundig team dat je adviseert en ervoor zorgt dat alle raamdecoratie perfect passend wordt gemaakt en gemonteerd. Kom langs voor persoonlijk interieuradvies of vraag ons voor woonadvies aan huis. We staan altijd voor je klaar.

Caliz

Gardens

Lise