HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES
MrWoon 2022/2023

Gratis woonmagazine

100 Pagina’s t.w.v. € 7,95 – Bestel hem direct

Ga je binnenkort verhuizen of ben je misschien gewoon toe aan een nieuwe sfeer in huis? Dan kun je je bij Woonboulevard Poortvliet prima oriënteren. Zien wat mogelijk is qua raamdecoratie, vloeren en wanden en tegelijkertijd inspiratie opdoen. Gewoon vanuit jouw eigen stoel thuis met ons gratis woonmagazine.

MrWoon inspiratiemagazine

Want weet jij welke raamdecoratie je nu eigenlijk het beste kunt combineren met die ene vloer of die wand? Of vraag je je af hoe je van die hol klinkende ruimte een plek kunt maken met een fijne akoestiek? Deze onderwerpen en nog veel meer vind je terug in het MrWoon inspiratiemagazine.

Woonideeën, interieurstijlen, voorbeelden en informatie

Het MrWoon magazine is een up-to-date inspiratiemagazine vol interieurtrends, stijladviezen en woonideeën. Het neemt je mee in een wereld vol woonadvies, prachtige interieurstijlen en vakmanschap. Dit woonmagazine inspireert je met voorbeelden en informatie over vloeren, raamdecoratie maar ook van alles over behang en schilderwerk.

Gratis woonmagazine en wekelijkse dosis wooninspiratie?

Heb je interesse in een exemplaar? Vraag het woonmagazine dan nu gratis aan of haal hem op in de winkel. En wil je daarnaast ook op de hoogte gehouden worden over interieurtrends, stijladviezen en woonideeën? Bezoek dan ook onze blogs voor een wekelijkse dosis wooninspiratie.


Bestel hem nu online


Bekijk ook onze voorgaande edities


Klik om te bekijken

Klik om te bekijken

Klik om te bekijken

Inspiratiemagazine aanvragen

  • Hidden
  • Hidden
  • Wanneer u dit formulier instuurt gaat u akkoord met onze AVG. Deze vindt u hier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.