HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeuren

bij Woonboulevard Poortvliet

Hordeuren

bij Woonboulevard Poortvliet

36

combinaties

Ik adviseer een plisséhordeur als mooie oplossing bij dubbele deuren.

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.

‘Opmeten lastig? Maak een afspraak en wij nemen dit graag voor je uit handen.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Een hordeur voor elke deur

Bij Woonboulevard Poortvliet vind je een hordeur voor elke deur. Of het nu een grote of kleine deur is, met openslaande deuren, een schuifpui of een design deur. Maar ook voor huishoudens met huisdieren of met kinderen, of allebei. Wij hebben de juiste hordeur voor je. Bezoek onze woonboulevard en we laten je graag de vele mogelijkheden zien.

Plisséhordeur: sterk en strak

Heel populair is de plisséhordeur. Deze hordeur is strak, sterk en heel praktisch want het past in bijna elke deuropening. Ook als het om een dubbele deur of een schuifdeur gaat. Doordat deze hordeur gemaakt is met geplisseerd horrengaas, is het heel erg sterk en schuift het makkelijk opzij. Het frame is er in 12 verschillende RAL-kleuren, je kunt het dus altijd mooi laten aansluiten bij jouw interieur. En zoek je een design plisséhordeur die vrijwel geluidloos is? Ontdek dan de Novus® plisséhordeur van Toppoint.

Pendelhordeur: opent naar twee zijdes

Met kinderen en/of huisdieren in huis blijft de hordeur meestal openstaan. En dat is nu precies niet de bedoeling. Daarom hebben we ook de pendelhordeur in ons assortiment. Deze hordeur opent naar twee zijdes en slaat ook vanzelf weer dicht. Heel erg handig dus met kinderen en huisdieren! Ook handig bij huisdieren is het extra sterke Petscreen horrengaas. Dat gaas is tot wel zeven keer sterker dan het gewone horrengaas en kan daardoor wel een stootje hebben. Zoals van de nagels van een kat of hond.

Scharnierende hordeur

De scharnierende hordeur werkt net zoals de gewone deur; het opent naar één kant en slaat daarna vanzelf weer dicht. Dat werkt dus heel eenvoudig en je voorkomt dat de hordeur open blijft staan. Heb je last van hooikoorts? Dan is het goed om te weten dat de scharnierende hordeur ook met pollenwerend horrengaas gemaakt kan worden. Dit horrengaas houdt tot wel 90% of 99% van alle pollen tegen. Heb je geen hooikoorts en wil je liever een goed ventilerende hordeur die enkel insecten tegenhoudt? Dan raden we je aan om in deze hordeur het extra transparante horrengaas te laten plaatsen. Voor huishoudens met huisdieren is er het Petscreen horrengaas. Is dat bij jou thuis ook niet nodig? Dan kies je voor het robuuste basic horrengaas in zwart of grijs.

Schuifhordeur voor grote deuropeningen

Een geschikte hordeur bij grote deuropeningen is de schuifhordeur. Die kan geplaatst worden bij onder meer schuifpuien en dubbele deuren. Ook deze schuifhordeur laten we op maat maken. Het kan tot wel 3 meter hoog en 2 meter breed gemaakt worden. Heb je een nog bredere hordeur nodig? Dan kan dat ook; we plaatsen dan twee hordeuren naar elkaar toe waardoor het past in een deuropening tot wel 4 meter breed. En natuurlijk heb je ook met deze schuifhordeur de keus uit de verschillende soorten horrengaas.

Hordeuren bij Woonboulevard Poortvliet

Een hordeur vereist maatwerk en vakmanschap omdat je alleen dan zeker weet dat die ook goed past. En dat is precies wat je nodig hebt bij een hordeur. Bij Woonboulevard Poortvliet regelen we dat; met vakmensen en altijd persoonlijke aandacht. Kom langs en laat je informeren over de verschillende hordeuren. Wij adviseren je graag welke het meest geschikt is voor bij jou thuis of op de zaak. Je kunt bij ons terecht van dinsdag tot en met zaterdag en in de brasserie staat altijd een goede kop koffie voor je klaar.

‘Wij zijn wonen’

Schuifhordeur

Plissé hordeur

enkel en dubbel te plaatsen

Pendelhordeur