HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren

bij Woonboulevard Poortvliet

Horren

bij Woonboulevard Poortvliet

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor raamhorren met pollenwerend gaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeur

Klantervaring

“Altijd als de bomen in bloei zijn heb ik last van hooikoorts. Gelukkig is slapen geen probleem dankzij raamhorren met pollenwerend gaas.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Horren voor ramen en deuren bij Woonboulevard Poortvliet

Met horren voor ramen en deuren komt de frisse lucht naar binnen maar blijven insecten en pollen buiten. Wij maken die horren, passend bij jouw huis en woonwens. Zoek jij ook een raamhor of hordeur? Dan vind je die bij Woonboulevard Poortvliet.

Houd insecten tegen

Horren worden in eerste instantie gekozen om de insecten tegen te houden. Zodat je binnen kunt zitten met de ramen of deuren open zonder dat van alles naar binnen vliegt. Wij maken de horren op maat, dan heb jij geen last van muggen, vliegen, wespen of andere insecten in huis.

Pollenwerend

Weet je dat horren ook pollen tegen kunnen houden? Als je ze laat maken met het juiste horrengaas zijn ze pollenwerend. Ideaal voor iedereen die hooikoorts heeft, die vervelende pollenallergie. Je kunt bij ons kiezen uit twee soorten pollenwerend horrengaas, die houden 90% tot zelfs 99% van de pollen tegen. Met pollenwerend horrengaas in jouw horren geniet je ook in huis van de frisse lentegeur en heerlijke zomerbriesjes zonder kriebelende ogen of neus!

Zes soorten horrengaas

Bij Woonboulevard Poortvliet heb je de keuze uit wel zes soorten horrengaas:
• Pollenwerend horrengaas; hierin zijn twee varianten waarbij de een 90% en de ander zelfs 99% van de pollen tegenhoudt.
• Petscreen horrengaas; speciaal en supersterk horrengaas, ideaal dus als je huisdieren hebt zoals katten of honden. Dit horrengaas is wel zeven keer sterker dan gewoon horrengaas en dus goed bestand tegen scherpe nagels.
• Extra transparant horrengaas; dit horrengaas ventileert tot wel 30% meer dan gewoon horrengaas en is bijna niet te zien doordat het gemaakt is van een extreem dunne vezel.
• Standaard horrengaas: het bekende horrengaas, gemaakt van glasvezel met een pvc coating. Dit horrengaas is leverbaar in grijs en zwart en geschikt voor alle horren.

Maatwerk in raamhorren en hordeuren

Als iets perfect moet passen, dan is het wel een hor. Daarom leveren wij altijd vakkundig maatwerk in raamhorren en hordeuren. En zoek je een hor voor een deur of raam met een afwijkende vorm of maat? Ook dan hebben wij daarvoor de horren. Of het nu voor een gewoon raam is, een draaikiepraam, dakraam of een hele grote deur of schuifpui, bij Woonboulevard Poortvliet vind je altijd de perfect passende raamhor en hordeur.

Vakmanschap en persoonlijke service, bij Woonboulevard Poortvliet

Bij Woonboulevard Poortvliet staan vakmanschap en persoonlijke service altijd centraal, ook als het over horren gaat. Bezoek ons dus als je op zoek bent naar een raamhor of hordeur. Onze vakmensen zijn er voor je met deskundig advies en zorgen ook voor het inmeten, op maat maken en monteren. Zien we je snel? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

vaste haak montage

verende haak montage

klemmontage